Mio Technology kondigt aan op ISPO Munich ’12: Mio Cyclo Series – Fietsnavigatie met Surprise Me-functie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/01/2012 12:22
München, 30 januari 2012 – Mio Technology, één van de marktleiders op het gebied van draagbare navigatiesystemen, kondigt op de ISPO ’12 de lancering aan van de Mio Cyclo Series met de Mio Cyclo 300 en Mio Cyclo 305. Met deze nieuwe productlijn richt Mio zich op de fietsmarkt met navigatiesystemen voor zowel de recreatieve als de sportieve fietser.

Surprise Me-functie
Met de Mio Cyclo Serie kom je gemakkelijk van A naar B volgens jouw favoriete fietsroute. Maar wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van de Surprise Me-functie stelt de Mio Cyclo een verrassende fietsroute samen, gebaseerd op de tijd en afstand die jij ingeeft, waar je ook wilt fietsen. Ideaal voor iedereen die alle routes in zijn omgeving al kent en voor wie zich wil laten verrassen in een onbekend gebied.

De beste ervaring met fietsnavigatie, voor de recreatieve en sportieve fietser
“Steeds meer mensen trekken erop uit met de fiets. Op recreatief gebied zien steeds meer mensen in dat fietsen niet alleen gezond is maar ook rustgevend. Families met kinderen fietsen graag in het weekend om lekker buiten te kunnen zijn en te genieten van de natuur. Ook fietstoerisme groeit in populariteit. Door deze trend kijken mensen steeds vaker naar de comfortabele e-bikes. Met deze fietsen krijgen mensen met een minder sterk lichaam de kans om langere afstanden en in heuvelachtige landschappen te fietsen. Voor deze doelgroep zijn de makkelijk bedienbare fietsnavigatiesystemen uit de Mio Cyclo Series ideaal: duidelijke navigatie om optimaal te kunnen genieten van de omgeving”, Iwan van Hende, PM Directeur Outdoor & Fitness van Mio Cyclo Series.

De Mio Cyco series spelen ook in op de behoefte van de sportieve gebruiker. “De robuuste en waterdichte Mio Cyclo 305 is geschikt voor elke sportieve fietser. Door de sterke combinatie van de simpele interface, hartslagmonitor en een cadans- en wielsensor is dit navigatietoestel geschikt voor elke mountainbiker of racefietser”.

Voor geïnstalleerde kaarten
Open Street Map en TeleAtlas kaarten zijn al voor geïnstalleerd, waardoor je de Mio Cyclo direct uit de doos op je fiets kunt bevestigen en kan starten met een fietstocht. En als je wilt begeleidt de geïntegreerde autonavigatie functie je naar het dichtstbijzijnde startpunt.

Dankzij het grote, anti-schittering 3” touchscreen verschijnt de gewenste informatie snel en goed zichtbaar. De robuuste en waterdichte behuizing (IPX7) maakt de Mio Cyclo geschikt voor alle weersomstandigheden.

Train en deel ervaringen
De Mio Cyclo meet onder meer tijd, snelheid, afstand, hoogte en het aantal calorieën die je verbrandt. Door deze gegevens en de route te meten, kun je met de Mio Share desktop software niet alleen routehistorie en training informatie bijhouden voor jezelf maar ook direct delen met anderen.

Belangrijkste USP’s van de Mio Cyclo 300 en de Mio Cyclo 305:

Turn by Turn navigatiesystemen met een eenvoudige interface voor de recreatieve en sportieve fietser
Voor geïnstalleerde fiets- en autowegenkaarten: ready to use out of the box
Helder en anti-schittering touchscreen van 3 inch
De Surprise Me-functie creëert verrassende fietsroutes gebaseerd op jouw profiel. Door alleen de tijd en afstand in te voeren genereert de Mio Cyclo voor jou 3 verschillende routes
Robuuste en waterdichte behuizing (IPX7), geschikt voor alle weersomstandigheden
Simpel in gebruik door grote knoppen en de gemakkelijke en intuïtieve menustructuur
Ontelbare fiets gerelateerde POI’s zoals: fietswinkels, EHBO-punten en horeca gelegenheden
Bewaar en deel gegevens zoals routes en prestaties met Mio Share desktop software
Meet snelheid, tijd, afstand en hoogte en is uitgerust met een calorieteller

Extra functies van de Mio Cyclo 305

ANT+ sensor
Hartslagmonitor
Cadanssensor
Wielsensor
Extra functies van de Cyclo 305
De Mio Cyclo 305 beschikt over dezelfde functies als de Mio Cyclo 300 en is extra uitgerust met een draadloze hartslagmonitor en een cadans- en wielsensor. Hierdoor is de Mio Cyclo 305 een optimaal navigatiesysteem voor de sportieve fietser.

Beschikbaarheid en prijzen
De Mio Cyclo 300 en Mio Cyclo 305 zijn verkrijgbaar vanaf april 2012 voor de volgende consumentenadviesprijzen:

Mio Cyclo 300 met regionale kaarten €299,99 euro
Mio Cyclo 300 met West-Europese kaarten €349,99 euro
Mio Cyclo 305 met West-Europese kaarten €399,99 euro

Kijk op onze website voor meer informatie over Mio Cyclo Series:
http://eu.mio.com/cyclo/

Volg Mio Cyclo via social media
Volg ons ook op Facebook en Twitter voor de laatste Mio nieuwtjes, productinformatie, interessante weetjes, interviews, reisverslagen, testrapporten, weekendtips, weer- en verkeersinformatie, spelletjes, gps-nieuws en leuke winacties.

Facebook.com/mionederland
@miotechnologynl





Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL