CITIGATE FIRST FINANCIAL START “CITIGATE CONTENT”

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 15/02/2010 15:40
. Een team schrijvers binnen Citigate First Financial vervaardigt en redigeert artikelen en berichten voor jaarverslagen, personeels- en bedrijfsbladen, (online) nieuwsbrieven, intranetten, websites, blogs, speeches en schermen.
· De groep zal samenwerken met het Media Intelligence-team, waarmee gezamenlijk geopereerd wordt onder de naam Citigate Content.

Citigate First Financial, marktleider in financiële en corporate communicatie in Nederland, heeft een team van schrijvers aangetrokken dat hoogwaardige content levert aan ondernemingen en organisaties. In opdracht van bestaande en nieuwe klanten worden verhalen en berichten vervaardigd voor jaarverslagen, personeelsbladen, nieuwsbrieven (zowel ‘print’ als ‘online’), intranetten, websites, blogs en schermen (‘narrowcasting’).

De groep werkt onder de naam ‘Citigate Content’ samen met het Media Intelligence-team. Dit team levert op 24/7-basis analyses van relevante nieuws- en marktberichtgeving in dagbladen en tijdschriften en op nieuwsdiensten en websites, in opdracht van meer dan tachtig ondernemingen en organisaties.

Met ‘Citigate Content’ adresseert Citigate First Financial de groeiende behoefte onder organisaties om doelgroepen effectiever aan zich te binden door ze te voorzien van relevant nieuws, marktduiding en achtergronden.

Erik Jan Harmens startte tien jaar geleden de Media Intelligence-unit van Citigate First Financial en is mede-initiatiefnemer van Citigate Content. “Naast het schrijven van jaarverslagen en speeches en het samenstellen van personeelsbladen, moedigen wij door het leveren van hoogwaardige content herhaalbezoek aan websites aan, vergroten we de relevantie van intranetten en zorgen we er voor dat nieuwsbrieven ook daadwerkelijk worden gelezen.”




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL