Centric nieuws, Spar Holding en Centric Optical Network

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/09/2009 13:56
Spar Holding live met StoreWorld IntraStore van Centric
s-Hertogenbosch, 1 september 2009 - Spar is sinds kort operationeel met StoreWorld IntraStore van Centric. De IntraStore-oplossing maakt onderdeel uit van Sparnet, het intranet voor Spar-ondernemers en de holding van de supermarktketen.

Spar gebruikt StoreWorld IntraStore om op efficiƫnte wijze de communicatie tussen het hoofdkantoor en de winkels in te richten. Zo kunnen Spar-ondernemers bijvoorbeeld online de goederenstroominformatie raadplegen. Ook kunnen ze met behulp van een elektronische pakbon achterhalen wat de exacte inhoud van een bepaalde vracht is.

Momenteel maken circa 350 Spar-ondernemers gebruik van de retailoplossing. Zowel de Spar-ondernemers als het hoofdkantoor zijn enthousiast over het gebruikersgemak, de overzichtelijke userinterface en de vermindering van de papierstroom als gevolg van het gebruik van StoreWorld IntraStore.

Over Spar Holding
De Spar is een moderne, snelgroeiende supermarktketen, die zich volledig richt op het marktsegment voor buurtsupermarkten en daarmee een bijdrage levert aan de leefbaarheid van het dorp of de buurt waarin de winkel gevestigd is. Met een eigentijds assortiment, overzichtelijke winkels en betrokken ondernemers bouwt Spar aan een formule met veel vers, gemak en alles voor de dagelijkse boodschappen. Het hoofdkantoor van Spar is gevestigd te Zevenbergen (bedrijventerrein Moerdijk).

Centric Optical Network
Gouda, 31 augustus 2009 - Centric heeft een eigen glasvezelring tussen haar vestigingen, het Centric Optical Network. Hiermee bieden wij voor u een kostengunstige oplossing om bijvoorbeeld een uitwijkomgeving of twindata-omgeving te ontsluiten.
Deze glasvezelring verbindt de twee grote datacenters van Centric in Gouda en Eindhoven redundant en met grote bandbreedte. Op deze manier kan onderling een grote hoeveelheid data uitgewisseld worden voor zowel de storagereplicatie als het serververkeer.
Doordat wij dit netwerk in eigen beheer hebben, kunnen wij sneller en goedkoper verbindingen aan u aanbieden. De datacenters zijn redundant met elkaar worden verbonden, via twee fysiek gescheiden routes. Dit maakt het mogelijk de datacenters als twindatacenters te benutten, waardoor de beschikbaarheid van het netwerk wordt verhoogd.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL