Informatie volgens Transparantiewetgeving : OncoMethylome Sciences

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/09/2008 08:39
Luik, (België) - Gereguleerde Informatie - 12 september, 2008, 8u00 MET - OncoMethylome Sciences SA (Euronext Brussel: ONCOB, Euronext Amsterdam: ONCOA) publiceert verplichte informatie in overeenstemming met de nieuwe transparantiewetgeving (Belgische Wet van 2 mei 2007) op de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten waarvan aandelen zijn toegelaten tot de verhandeling op een gereglementeerde Belgische markt.

Stand per 1 september 2008

Basisgegevens

Totaal kapitaal: EUR 48.362.545,64
Totaal aantal stemrechtverlenende effecten: 11.808.822 aandelen
Totaal aantal stemrechten (de noemer): 11.808.822 (één stemrecht per aandeel)

Bijkomende gegevens

Totaal aantal in stemrechtverlenende effecten converteerbare obligaties: geen

Totaal aantal uitstaande warrants converteerbaar in stemrechtverlenende effecten: 248.959

Totaal aantal stemrechten dat bij uitoefening van uitstaande warrants kan worden verkregen: 448.895

Totaal aantal aandelen zonder stemrecht: geen

Statutaire drempels

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten van OncoMethylome Sciences SA, zijn de voorschriften van artikelen 6 tot 17 van de Wet van 2 mei 2007 niet enkel van toepassing op de wettelijke quota van 5 % en van elk veelvoud van 5%, doch ook op het quotum van 3%.

Informatie omtrent de transparantiewetgeving

Gedetailleerde informatie betreffende de transparantiewetgeving is te vinden in de "Praktijkgids CBFA_2008_16 dd. 8 juli 2008" die beschikbaar is op de website van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA): www.cbfa.be/nl/gv/ah/circ/pdf/cbfa_2008_16.pdf

Voor de kennisgevingen beveelt de CBFA het gebruik van haar standaardformulier TR-1 BE aan dat eveneens beschikbaar is op de website van de CBFA: www.cbfa.be/nl/gv/ah/circ/pdf/TR-1BE.xls.

Kennisgevingen moeten zowel aan OncoMethylome Sciences SA als aan de CBFA overgemaakt worden. De CBFA beveelt overmaking langs elektronische weg aan, op haar
e-mailadres trp.fin@cbfa.be, en vervolgens - omwille van de rechtszekerheid - per fax op het nummer + 32 2 220 59 12.

Ook aan OncoMethylome Sciences SA wordt kennisgeving langs elektronische weg aanbevolen, ter attentie van:

Mr. Philip Devine, CFO
E-mail address: ir@oncomethylome.com
Fax: +32 4 364 20 84

Om dit persbericht te downloaden als een PDF, klikt u hier: Persbericht PDF

Over OncoMethylome Sciences
OncoMethylome Sciences SA (Euronext Brussel: ONCOB; Euronext Amsterdam: ONCOA) is een bedrijf actief in moleculaire diagnostiek, dat genmethylatietests ontwikkelt om artsen te helpen bij de doeltreffende opsporing en behandeling van kanker. Meer specifiek zijn de tests van het bedrijf ontworpen om artsen te helpen bij (i) de nauwkeurige opsporing van kanker in een vroege ontwikkelingsfase, (ii) het voorspellen van de respons van de patiënt op de behandeling met geneesmiddelen en (iii) het voorspellen van de kans dat de kanker terugkeert.

OncoMethylome bezit een brede productontwikkelingspijplijn bestaande uit tien producten en een stevig palmares op het vlak van partnerships. Het bedrijf werkt samen met grote internationale onderzoekscentra voor moleculaire oncologie, zoals de Johns Hopkins University, en heeft een aantal commerciële en samenwerkingspartnerships met Veridex LLC, een bedrijf van Johnson & Johnson, Schering-Plough Corp., GlaxoSmithKline Biologicals, Abbott, Merck KgaA, de afdeling BioScience van Millipore Corporation en EXACT Sciences Corp. De producten van OncoMethylome zijn gebaseerd op de methylatietechnologie, een uitvinding van Johns Hopkins University (VS).

OncoMethylome werd opgericht in januari 2003 en heeft vestigingen in Luik en Leuven (België), in Durham (USA, NC) en in Amsterdam (Nederland).




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL