Neways ontvangt indicatief voorstel van VDL Groep

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/04/2021 08:30
Son, 30 april 2021 – Neways Electronics International N.V. (Euronext: NEWAY) (“Neways”) maakt bekend dat zij van VDL Groep B.V. (“VDL”), een grootaandeelhouder van Neways, een niet-bindend en voorwaardelijk indicatief voorstel heeft ontvangen tot verwerving van alle uitstaande aandelen in het kapitaal van Neways. De indicatieve biedprijs is EUR 12,50 (cum dividend) in contanten per Neways aandeel.

In lijn met hun verantwoordelijkheden zullen het Bestuur en de Raad van Commissarissen van Neways het voorstel zorgvuldig analyseren en beoordelen. Zij houden daarbij rekening met de belangen van alle stakeholders, waaronder de andere aandeelhouders. Teneinde het indicatief voorstel beter te kunnen beoordelen gaat Neways met VDL in gesprek. Op dit moment is het onzeker of het zal komen tot een (voorwaardelijke) overeenkomst met betrekking tot een openbaar bod op alle uitstaande aandelen in het kapitaal van Neways en, in dat geval, tegen welke biedprijs en onder welke voorwaarden.


Verdere mededelingen zullen worden gedaan zodra vereist.

tijd 09.09
Lokaal Neways EUR 12,25 +1,35 vol. 18.000Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL