Neways publiceert AVA oproep en agenda

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/03/2021 08:50
Son, 8 maart 2021 – De jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) zal plaatsvinden op maandag 19 april 2021 om 14.00 uur op het hoofdkantoor van Neways, Science Park Eindhoven 5010, 5692 EA Son. De AVA vindt virtueel plaats en is voor aandeelhouders te volgen via een live webcast.

Vandaag is de AVA oproeping gepubliceerd op www.newayselectronics.com. Ook zijn de volledige agenda voor de AVA 2021 met daarbij behorende toelichting en de overige verplicht gestelde gegevens gepubliceerd, waaronder kennisgeving inzake de voorgenomen benoeming van de heer Steven Soederhuizen tot lid van de Raad van Bestuur (in de functie van Chief Operating Officer) en het terugtreden van de heer Peter van Bommel uit de Raad van Commissarissen.

Nadere informatie over het stemmen en het indienen en stellen van vragen over de verschillende agendapunten is beschikbaar op de corporate website.


EINDE




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL