Qurius, wijzigingen in directie Qurius Advanced Solutions

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 27/11/2006 16:22
De dagelijkse leiding van Qurius Advanced Solutions komt in handen van commercieel directeur Jos van Trier en technisch directeur Robert van der Kleij. Zij verdelen de taken van algemeen directeur Rob Schut, die het bedrijf per 1 januari 2007 verlaat.
Robert van der Kleij werkt sinds 1997 voor Qurius Advanced Solutions (het toenmalige ETX); daarvoor was hij werkzaam bij Info Support. Jos van Trier trad in 2006 in dienst van Qurius Advanced Solutions. Hij werkt 15 jaar in de softwareindustrie en vervulde verschillende management- en directiefuncties voor softwarebedrijven waaronder NetEconomy.

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuren. Qurius Advanced Solutions is de business line die complexe IT-systemen op het standaard Microsoft-platform bouwt, met een sterke focus op e-business, integratie, business intelligence en portals. Qurius Advanced Solutions is meervoudig Microsoft 'Gold Partner'. Qurius is gevestigd in Nederland en Belgiƫ en beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam. Op 18 december a.s. besluiten de aandeelhouders over de beoogde fusie van Qurius met Watermark, waardoor Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner ontstaat. Meer informatie is beschikbaar via www.qurius.nl.

toevoeging om 18.09 uur,
Qurius,
roept zijn aandeelhouders op voor een Buitengewone Vergadering op maandag 18 december 2006 om 10.00 uur in het NH Utrecht (Jaarbeursplein 24). In deze vergadering wordt de fusie met Watermark voorgelegd aan de aandeelhouders. Door de fusie ontstaat Europa's grootste Microsoft Dynamics- partner. Vandaag heeft Qurius een aandeelhouderscirculaire gepubliceerd die deze transactie in detail beschrijft.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL