Verbreding Qurius’ oplossingenportfolio met schoolinformatiesysteem

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 23/05/2005 17:53
Qurius heeft de activiteiten overgenomen van de failliet verklaarde OTI Groep, specialist in automatisering van opleidingsorganisaties. Hierdoor krijgt Qurius onder andere de beschikking over schoolinformatiesysteem Schoolvision, dat in gebruik is bij 28 scholen in het voortgezet onderwijs, en personeelsinformatiesysteem HRvision. Deze transactie is van belang voor de gebruikers van deze oplossingen, omdat hiermee de continuïteit van de ontwikkeling en het onderhoud van hun automatiseringssysteem, en de beschikbaarheid van de benodigde expertise zijn zekergesteld. De transactie wordt uit eigen middelen gefinancierd. Met de medewerkers van de OTI Groep worden individuele gesprekken gevoerd over mogelijke indiensttreding bij Qurius.

Schoolvision en HRvision zijn branchespecifieke oplossingen ter aanvulling op de standaardfunctionaliteit van Microsoft Business Solutions-Navision. Deze transactie past in de strategie van Qurius om zijn positie op de Nederlandse markt voor op Microsoft Business Solutions gebaseerde bedrijfsoplossingen te verstevigen. Mark van Kemenade, algemeen directeur bij Qurius: "Door focus op de Microsoft Business Solutions en de ontwikkeling van aanvullende branchespecifieke modules heeft Qurius een leidende positie in deze markt opgebouwd. Naast autonome groei in de gekozen marktsegmenten, willen we ook nieuwe branches ontsluiten door samenwerking met nationale en internationale aanbieders van beproefde oplossingen en door overname van specialisten of oplossingen. De betreffende oplossingen passen uitstekend in ons productenportfolio. Vanzelfsprekend nemen we op korte termijn contact op met alle gebruikers ervan, dit in nauw overleg met de vereniging van Schoolvision-gebruikers. Aangezien we continu zoeken naar goede specialisten in Microsoft Business Solutions-Navision en –Axapta, zou het ons zeer verheugen als ook medewerkers van OTI besluiten de overstap naar Qurius te maken."

Qurius
Qurius biedt geïntegreerde bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft Business Solutions. Qurius concentreert zich daarbij op de marktsegmenten afvalmanagement & recycling, food/pharma/chemie, groothandel, IT, logistiek & retail, productie/engineer-to-order, sierteelt, verhuur en zakelijke dienstverlening & zorg en heeft ruim 300 klanten in deze segmenten.

Qurius en zusterbedrijven Qurius ETX, Qurius IS en Magnus zijn onderdeel van Magnus Holding (www.magnus.com). Dit is een beursgenoteerde groep bedrijven die advies over en implementatie en beheer van op Microsoft- en SAP-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen verzorgen. Voor meer informatie: www.qurius.nl.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL