Magnus beeindigd alle buitenlandse activiteiten om zo uit de verliezen te komen.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 03/02/2003 08:08
ICT dienstverlener Magnus stopt alle buitenlandse activiteiten is in een BAVA besloten, met goedkeuring van de aandeelhouders.
Er is een management buy-out van Magnus Asia-Pacific en verder is het 60% belang in Maleisie aan de medepartner verkocht, het gong hier om HRMnet.
In Belgie wordt het kantoor gesloten en hiermee worden alle buitenlandse activiteiten afgerond/beeindigd.
Door deze maatregel probeert Magnus de verliezen en de negatieve kasstroom te stoppen.
Het eerste halfjaar was er al een negatief resultaat van EUR 2,5 miljoen en er was in het derde kwartaal een licht positief operationeel resultaat. In augustus 2002 stapte er al twee topmensen bij Magnus op, zoals het heet, verschil van inzicht! Er blijkt daar meer aan de hand te zijn en op deze lage koers van ca. EUR 0,28 zouden wij onze vingers niet branden.
Er is nog tekort vertrouwen om weer te investeren en daar heeft de ICT branche onder te lijden.
Er is nog zoveel te doen in de branche, maar bij de bedrijven is men nog niet doordrongen van het feit, dat er nog veel te doen is. Het kudde-gedrag is hier ook en straks wil iedereen weer tegelijk. Er zou met het data-verkeer en koppeling ervan nog zoveel te doen zijn. Nu zitten er nog teveel inkloppers en die zouden dan overbodig zijn.
Wij zien dit als; "stilte voor de storm" en zien in het vierde kwartaal 2003 een duidelijk herstel van de ICT markt, met meer gebruik van Linux en daarmee vernieuwingsvraag van apparatuur.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL