Voorlopig resultaat ruilbod Berna Biotech bij Crucell

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 09/02/2006 07:54
Dit is niet de officiële publicatie van Crucell volgens Zwitserse regelgeving omtrent overnames van het voorlopige of definitieve resultaat van het Ruilbod. Raadpleeg de officiële publicatie voor juridisch relevante informatie.
Leiden, 9 februari 2006 - Het Nederlandse biotechnologiebedrijf Crucell N.V. (Euronext, NASDAQ: CRXL) heeft vandaag bekend gemaakt dat tot het einde van de verlengde aanmeldingstermijn op 8 februari 2006 37.167.393 aandelen Berna zijn aangemeld. Dit vertegenwoordigt 96,56% van de op die datum geplaatste aandelen Berna. Op voorwaarde dat geen van de ontbindende voorwaarden wordt vervuld, zal het ruilbod op 22 februari 2006 worden afgerond.

Crucell N.V. heeft een notering op de Eurolist van Euronext Amsterdam aangevraagd voor de aandelen Crucell, die worden uitgegeven in verband met het ruilbod, met als eerste handelsdag de dag van afronding van het ruilbod 22 februari 2006. Daarnaast heeft Crucell een extra notering aangevraagd van haar aandelen aan SWX Swiss Exchange, met als eerste handelsdag 22 februari 2006.

Crucell is van plan, na afronding van het ruilbod, te streven naar verwerving van de aandelen gehouden door de overgebleven minderheidsaandeelhouders en - tegen de achtergrond hiervan - de notering van Berna Biotech AG te beëindigen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL