Schade claim Alitalia niet serieus genomen door partijen?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 06/12/2002 11:20
In de Algemene vergadering van Aandeelhouders hebben wij in 2001 en in 2002 over de boekjaren 2000/2001 en 2001/2002 vragen gesteld over de claim van Alitalia en daar werden dan sussende antwoorden opgegeven. Het is onder de rechter en dat moet zijn tijd hebben.
Wij schreven het al eerder bij de afboekingen van de ICT systemen, bij Vopak, Wessanen en Buhrmann, daar hebben de accounts niet "doordacht" werk geleverd.
Nu, dat lijkt er hier ook op, in de AVA van 26-6-2002 hebben wij nog gevraagd, wij zien de betaling van EUR 100 miljoen nergens in de balans staan en een eventueel voorziening van een "mogelijke" claim.
Wederom dezelfde antwoorden, dat is onder de rechter en dat is voldoende afgedekt! In het verslag van de Directie in het jaarverslag 1999/2000 op blz. 11 wordt een stuk gewijd aan de beeindiging van de alliantie met Alitalia. In de jaarverslagen die erop volgen wordt het slechts in een tekst genoemd, dus van geen waarde/belang meer.
Hier zullen wij in de volgende AVA vragen over stellen en er zullen duidelijke antwoorden moeten komen en de account kan vertrekken en misschien nog meerdere.
Hier hoorde je geen belangenvereniging van de Effectenbezitters over. Toch zijn hier de belangen van de beleggers door meerdere niet serieus genomen. Ook de toezichthouders (AFM) stellen wij verantwoordelijk, het gaat toch wel om bedragen t.w. een claim met kosten en rente van 250 miljoen en 100 miljoen. Nu heeft de KLM een goed banksaldo, maar dat is niet bestemd voor dit soort zaken.
Wederom blijkt, dat toezichthouders belangrijke positie innemen, maar toch te licht over dit soort zaken denken/handelen. Belegger let op uw zaak!Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL