Imtech: 20 miljoen euro voor technologie in Spaanse winkelcentra

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 29/03/2006 07:34
Imtech (technische dienstverlening in Europa) is verantwoordelijk voor de technologische oplossingen in vier verschillende winkel- en vrijetijdscentra in Spanje. De door Imtech España verworven projecten worden ontwikkeld in de regio's Madrid, Málaga en Cartagena. De totale contractwaarde bedraagt 20 miljoen euro.

Imtech zal de technische infrastructuur verzorgen waarbij een totaaloplossing wordt geboden voor klimaatbeheersing, innovatieve lucht- en klimaattechnologie, brandbeveiliging en energiebesparing.

Plenilunio Leisure and Shopping Park in Madrid is een modern multidisciplinair project gericht op de combinatie van recreatie en winkelen. Het complex telt 240,000 m2 met een door Paramount Universal (CINESA) ontwikkelde megabioscoop, een fitnesscentrum, een familie-entertainmentcentrum en een bowlingbaancomplex. In Madrid verrijst op een terrein van 2,6 hectare het Espacio Torrelodones Shopping Centre, een project dat ruimte biedt aan een hypermarkt en ruime faciliteiten voor mode, vrije tijd en restaurants. Het vrijetijds- en winkelcentrum 'Vialia Málaga' beslaat een oppervlakte van 45,000 m2 bestemd voor ruim honderd commerciële verkooppunten, een groot hotelcomplex en een scala aan vrijetijd- en winkelmogelijkheden. Het Espacio Mediterráneo project in Cartagena telt 100,000 m2 bestemd voor detailhandel, een casino, een bioscoop en 4500 parkeerplaatsen.

Alle projecten zullen in de tweede helft van 2007 worden opgeleverd



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL