Imtech nog niet ontdekt door de beleggers.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/09/2005 07:32
Imtech, het bedrijf van de heer René van der Bruggen en zijn mensen is net als in het verleden Kon. Nedlloyd door de beleggers nog niet ontdekt.
Imtech brengt de nieuwste technologische kennis in werking, laat het gebruiken en verdient daar een goede boterham aan. Ook de aandeelhouders met een dividend van EUR 1,07 de laatste jaren.
Imtech is een technische dienstverlener en doet dit aan vernieuwingen en onderhoudt 't ook.

Wat maakt Imtech voor ons (red. XEA.nl) zo bijzonder:
- het sterke management en de kunde en kennis weten zij ook over te brengen op de medewerkers.
-de ijzersterke balans, weinig of geen schulden en nog geld in de kas voor overnames.
-Imtech werd de winst steeds naar boven te brengen in deze moeilijke tijd en dat is een teken van vakmanschap en doortastendheid.
-steeds werd Imtech haar orders binnen te halen.
Gisteren nog een in de Offshore en dan weer in het verzorgen van techniek in voetbalstadions o.a. Arsenal Emirates in London, de energiezuinige kantoortoren "Skyper" in Frankfurt am Main en ga zo maar door.
Imtech verzorgd de technische aanleg, maar bedingt daar ook een jarenlange onderhoud van de techniek bij, en dit laatste levert steeds jaarlijks geld aan inkomsten op. Een vaste bron! Ook in China blaast Imtech mee, o.a. maritieme branche, daar worden in de schepen haast allemaal westerse technologie gebruikt, en Imtech bezit aan orders daar ca. EUR 80 miljoen voor zo'n 130 schepen.
Imtech had een goed 1e halfjaar, de EBITA groeit met 18% naar EUR 36,2 miljoen. Het nettoresultaat met +10,2% naar EUR 20,5 miljoen. Omzet stijgt met +7,2% naar 836 miljoen en de orderportfeuille neemt toe met 10,3% naar 2.660 miljoen. En wel in deze moeilijke tijd en als de Europese economie echt gaat aantrekken, profiteert Imtech direct. Ook ziet Imtech een verdere verbetering van de resultaten over 2005 in vergelijking met 2004.

De meeste bedrijven houden de "lippen" even op elkaar.

Imtech is net als in 't verleden bij Kon. Nedlloyd zo'n fonds dat niet gewaardeerd wordt, althans zo zien wij (red.XEA.nl) het.
Imtech zien wij als een "parel" die steeds meer zal gaan schijnen bij een verder herstel van de wereldeconomie en vooral de Europese!
Het aandeel zou in de portefeuille niet misstaan.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL