Imtech neemt onderhoudscontracten van Belgische Arduco over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 20/04/2005 08:30
Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) deelt mede dat het de lopende onderhoudscontracten van het onlangs failliet verklaarde Belgische Arduco overneemt.

Arduco is een Belgische infra-onderneming gespecialiseerd in nieuwbouw en onderhoud van openbare verlichting in de provincies Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg. De belangrijkste opdrachtgever is het Vlaamse Gewest, waarmee meerjarige onderhoudscontracten zijn afgesloten. De jaaromzet gekoppeld aan deze onderhoudscontracten, alsmede enige overige activiteiten, bedraagt circa 7 miljoen euro. Momenteel vindt overleg plaats met de betrokken vakbonden.

De over te nemen onderhoudscontracten sluiten goed aan op de bestaande activiteiten van Imtech op het gebied van openbare verlichting in Nederland. In Belgiƫ is Imtech - naast omvangrijke activiteiten in de utiliteit en industrie (omzet 2004: 127 miljoen euro) - in de inframarkt reeds actief op het gebied van railtechnologie en hoogspanning.

Ook gaat Imtech vandaag ex.dividend van EUR 1,07



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL