Imtech versus Philips

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 08/02/2005 08:38
Wij brachten gisteren het bericht van dochter ICT Brocom van Imtech, met zaken relatie reseller van Philips producten en realiseerde 350 procent meer omzet in plasma- en LCD-monitoren van Philips.
Dit is niet zomaar een bericht, wij van de redactie hebben dit eens verder de "revue" laten passeren.
Philips schreef in haar jaarbericht, wij gaan overnames doen op het gebied van zorg en beheer.
Is het van de redactie XEA.nl een verkeerde gedachte, dat Philips en Imtech op technologisch gebied goed bijelkaar zouden passen?
Imtech heeft geld in de kas en haar financiele positie is uitstekend, met een dito management, waar de CEO de heer dr.ir. R.J.A. van der Bruggen binnenkort met pensioen mag gaan. Dan zou het ons niet verbazen dan Philips en Imtech eens met elkaar aan de tafel zouden gaan zitten over een verdere samenwerking.
Philips zoekt naar andere markten met een hogere marge en dat valt in de markten waar Imtech inzit, te behalen.
Imtech bouwt steeds verder uit in hoogwaardige productoplossingen, onderhoud en beheer, waar bij dit laatste een terugkerende inkomsten is van goede kwaliteit.
Vooral de ICT&Technology divisie van Imtech is een "trekpleister" voor Philips, althans zo zien wij (red.XEA.nl) het.
Het is misschien van ons (red.) een hersenspinsel, maar zo zit je wel eens na te denken, want consolidatie zullen niet alleen in de staalsector zijn. Dagelijks worden er nieuwe samenwerkingen aangekondigd en dat zou een Imtech met Philips ook kunnen zijn.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL