Imtech-nologie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 16/03/2004 11:53
In het magazine Imtechnologie staan mooie toepassing van de high-tech van Imtech o.a. over Imtech Feed & Food Cometence Center: "van klep tot web"!
Het gebruik door de agrarische sector van de tech en web, zal steeds meer worden en daar speelt deze dochter van Imtech op in.
Van grond tot mond, van zaadje tot karbonaadje, van kas tot kassa, van korrel tot borrel. In de agrarische en voedingsindustrie maken ze een sport van het bedenken van dit soort krachtige oneliners, die complete productieketens beslaan. Imtech Feed & Food Competence Center sloot daarbij aan met de pay-off: "van klep tot web"!
Of het nu gaat om het onderhoud van machineparken of het ontwikkelen van productiebesturingssystemen in de voedselindustrie (de klep), of on ICT-oplossingen voor de groentenveilingen (het web): Imtech Feed & Food Compence Center- de samenwerking in technische automatisering tussen Imtech ICT, Imtech Projects en Imtech Belgium- biedt een aanspreekpunt voor complete technologische dienstverlening. Er wordt rekening gehouden met alle wettelijke voorschriften o.a. milieu, kwaliteit en veiligheid. In verband met de hoge eisen aan voedselveiligheid is het van het grootste belang dat voedsel waar mogelijk iets mis mee is, zo snel mogelijk kan worden getraceerd.
Hierbij biedt Imtech zijn diensten aan en wij (red.) schreven het al eerder, "Imtech is het bedrijf die de nieuwste technieken ook in praktijk brengt".
Wij blijven positief voor dit fonds, geeft EUR 1,07 aan dividend en de orderportefeuille zit goed gevuld voor dit jaar. De huidige koers is ca. EUR 21.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL