Imtech een bedrijf om te volgen en positie te hebben.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/11/2003 16:44
Imtech een bedrijf om te volgen, want de techniek staat daar op een hoog peil.
Op Marine gebied, Gebouwen, maar ook in de Ziekenhuizen en onderhoud van wat er geleverd is. Wij schreven het al eerder, Imtech brengt de IT en ICT technisch in bedrijf. Doet er wat mee en zoals het onderzoek Gartner pas nog aangaf, de grote dip in IT en ICT is voorbij en de markt trekt weer aan!
Neem het kantorencomplex AVIVA in Munchen, 56.000m2 multifuntioneel kantoorgebouw. Imtech neemt de complete technische infrastructuur (lucht-en klimaartechnologie, elektrotechniek, meet-en regeltechniek, energiebeheer, sprinklertechnologie, no-break oplossingen, geintrgreerde veiligheid) voor haar rekening en legde onlangs bijvoorbeeld ook een VOIP-oplossing aan. Met Voice over IP kunnen telefoongespreken via datanetwerk worden gevoerd. Door dit systeem is thuiswerken ook gemakkelijker geworden.
Imtech kan dus een volledig product/pakket leveren.
Voor de schepen ontwikkelde Imtech een soort "Black Box", de VDR3500, met deze Voyage Data Recorder registeert niet alleen navigatiegegevens als positie, snelheid, koers en diepte, maar ook relevante statusgegevens van bijvoorbeeld elektrische systemen, de waterdichte deuren en het brandmeldsysteem.
Wat zegt Imtech over de gezondheid; " niet de geneeskunde, maar de technologie die de mens in de toekomst beter zal maken"!
Hiermee doelt Imtech op de Biotechnologie (het bouwen met genen) en nanotechnologie (het bouwen van atomen), daarmee verrijzen nieuwe mogelijkheden.
Imtech heeft bij deze concerns een vaste plaats verworven o.a. bij Pfizer, Amgen, Solvay en MSD.
Verrassend dat Imtech in al deze sectoren haar plaats heeft weten te bemachtigen. Want Imtech ICT Technical Systems verzorgt ook de opleiding van softwareontwikkelaars, onder meer op het gebied van Object Orientatie en C++/Windows.
Door de recente overname van het Britse Meica Group Ltd, ziet wij (red.) verdere mogelijkheden in Engeland, waar Imtech nog te klein was.
Wij blijven Imtech, onder de uitstekende leiding van de heer van der Bruggen volgen, en zien goede toekomstige mogelijkheden voor Imtech in het algemeen.
Wij blijven bij kopen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL