Artikelcreatie, BOM en routing razendsnel in SAP: ontdek de meerwaarde van Precisely Automate Studio voor jouw organisatie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/01/2024 11:20
Is jouw organisatie ook te veel tijd kwijt met handmatig en tijdrovend werk? Zoals artikelen aanmaken in SAP, componenten toevoegen voor een Bill of Materials (BOM) en de routing ervan definiëren? Met Precisely Automate Studio automatiseer je dit proces. In dit blog leggen we uit hoe jouw organisatie de stap zet van een foutgevoelig en frustrerend proces naar een efficiënt en eenvoudige manier van werken.

Hoe verlopen jouw processen zodra je een nieuw artikel in SAP zet? Het klinkt als een kleinigheid, maar het is voor veel organisaties een weg boordevol handelingen en valkuilen. Het end-to-end proces bestaat voor de meeste organisaties nu uit verschillende losse stappen, bijvoorbeeld:

1. Voer artikeldata in

Zonder data geen artikel. Je moet meerdere verplichte velden invullen in SAP om een artikel te creëren. Zoals de beschrijving, de maateenheid, het gewicht en nog veel meer. Hoe completer, hoe beter.

2. Bouw je BOM

Welke materialen zijn gebruikt om je artikel te produceren? Een goede Bill of Materials (BOM) is onmisbaar. Deze materiaallijst bestaat uit alle componenten en subassemblages die nodig zijn om een eindproduct te produceren.

3. Bepaal je routing

Hoe ziet je routing eruit? In SAP leg je de gedetailleerde stappen van je productieproces vast. Zoals werkplekken en bewerkingstijden, maar ook de volgorde waarin je nieuwe artikel is vervaardigd.

lees verder op
https://www.ctac.nl/blog/artikelcreatie-bom-en-routing-razendsnel-in-sap-ontdek-de-meerwaarde-van-precisely-automate-studio-voor-jouw-organisatie/



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL