New Sources Energy N.V. benoemt KPMG als accountant

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 15/12/2023 16:12
De Algemene Vergadering van Aandeelhouders (“AVA”) van New Sources Energy N.V. (“NSE”) heeft vandaag KPMG benoemd als accountant. De AVA heeft drs L.A. Vereecken RA benoemd als CEO en mevrouw A.M. Dirkes als niet-uitvoerend bestuurder.

Door de nieuwe bestuurders werd een korte vooruitblik geschetst over het beleid en de strategie. Het bestuur heeft toegezegd om op korte termijn het beleid en de gang van zaken in meer detail toe te lichten.

Vaststelling jaarverslag en jaarrekening 2022

Nadat de aandeelhouders kennis hadden genomen van deze toelichting is door de AVA het jaarverslag en de jaarrekening 2022 vastgesteld.

Resultaatbestemming 2022

Overeenkomstig het voorstel van het bestuur heeft de AVA ingestemd om het negatieve resultaat over het boekjaar eindigend op 31 december 2022 ten laste van de algemene reserve te brengen.

Décharge

Tijdens de AVA is décharge verleend aan de uitvoerend bestuurder voor het gevoerde beleid 2022. Ook is decharge verleend aan de niet-uitvoerend bestuurders voor het uitgeoefende toezicht.

Over New Sources Energy N.V.

De missie van NSE is een leidende rol te spelen in de energietransitie naar net-zero. In de verschuiving naar een wereld zonder netto CO2 uitstoot focust NSE zich op het ontwikkelen, exploiteren en investeren in projecten waarin op duurzame wijze energie wordt opgewekt. NSE bereikt dit door te werken aan een evenwichtig, gediversifieerd portfolio.
?



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL