Codelco wordt geconsolideerd als het meest aantrekkelijke bedrijf om voor te werken in Chili

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 21/08/2023 10:37
Voor de achtste keer voert het bedrijf de Merco Talento-ranglijst aan, die de 200 toonaangevende bedrijven identificeert bij het aantrekken en behouden van talent in het land.

Codelco is volgens de Corporate Reputation Business Monitor (Merco) 2023 het meest aantrekkelijke bedrijf om voor te werken in Chili. Dit bevestigt het leiderschap van het staatsbedrijf bij het aantrekken en behouden van talent in het land. aangezien de Corporation voor de achtste keer sinds 2014 de eerste plaats inneemt in de algemene ranglijst en die van de mijnbouw.

De erkenning werd vanmorgen verleend en hield bij de evaluatie rekening met drie kernwaarden die van invloed zijn op de aantrekkelijkheid van de baan van de 200 bedrijven in het onderzoek, zoals het werkgeversmerk, de kwaliteit van de baan en de interne reputatie.

“ Jongeren, mannen en vrouwen uit alle regio's willen bij Codelco werken. Niet alleen omdat het werk van goede kwaliteit is, maar vooral omdat iedereen me vertelt, vooral jonge mensen, dat werken in deze corporatie aanzienlijk bijdraagt ??aan het welzijn en de vooruitgang van Chili. Dat gevoel van verbondenheid, die identiteit, dat is wat ons een shirt geeft bij Codelco”, bevestigde de voorzitter van de raad van bestuur, Máximo Pacheco .

Ondertussen verklaarde de uitvoerend president van Codelco, André Sougarret, dat aan de top blijven in deze ranglijst een bron van trots is voor het staatsbedrijf en zijn werknemers. “Vandaag, terwijl we de Dag van de Mijnwerker en het Mijnbouwbedrijf vieren, is deze erkenning nog logischer, omdat het het werk benadrukt dat we doen en de prestaties van people management om ons talent te projecteren voor de uitdagingen die we nu hebben en, fundamenteel, om Codelco te bouwen. van de komende 50 jaar, "benadrukte hij.

De vice-president van People Management, Mary Carmen Llano, merkte op dat deze erkenning de Corporation motiveert en “ onze verantwoordelijkheid versterkt om talent in de mijnindustrie aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Het hebben van de beste mensen draagt ??in belangrijke mate bij aan het vervullen van onze bedrijfsstrategie en om elke dag een betere plek te worden om te werken”.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL