FrieslandCampina, Valess op de derde plaats als meest duurzame merk.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 25/03/2023 15:11
Consumenten zien ons merk Valess als een van de top 3 duurzame merken in Nederland.

Ons merk Valess is erkend als een van de top drie duurzame merken in Nederland door de Sustainable Brand Index-ranking, een onafhankelijk onderzoek dat de duurzaamheidsperceptie van merken in verschillende sectoren en landen meet. Deze prestatie is een bewijs van het harde werk van onze collega's bij Valess, die zich inzetten voor het produceren van hoogwaardige zuivelproducten in balans met de natuur en het ondersteunen van boeren om een beter bestaan te realiseren.

Bij FrieslandCampina staat duurzaamheid centraal. Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen een positieve invloed heeft op het milieu, maar ook op de samenleving en de boeren die ons voorzien van hoogwaardige ingrediënten. Als een van de grootste zuivelproducenten ter wereld zijn we er trots op dat we elke dag miljoenen mensen voeden met een breed scala aan zuivelproducten, waaronder Valess.

Wij zijn onze consumenten dankbaar voor hun vertrouwen in Valess. Wij zullen blijven streven naar duurzaamheid in alle aspecten van ons bedrijf en bijdragen aan een betere wereld voor iedereen.

De Sustainable Brand Index™
De Sustainable Brand Index™ is Europa's grootste onafhankelijke merkstudie over duurzaamheid, opgericht in 2011 door SB Insight in Zweden. De Sustainable Brand Index™ meet de duurzaamheidsperceptie van merken in verschillende sectoren en landen. Het is een onafhankelijk onderzoek dat bestaat uit meer dan 1.600 merken, 36 industrieën en meer dan 80.000 consumenteninterviews in heel Europa (Scandinavië, Nederland en de Baltische staten). Daarmee geeft de Sustainable Brand Index™ weer hoe consumenten merken zien op het gebied van duurzaamheid.

Voor meer informatie ga naar de website van Sustainable Brand Index. ga naar
https://www.sb-index.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL