Boter bij de vis, op weg naar duurzame visserij

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 25/03/2023 08:08
De verduurzaming van de visserij is broodnodig maar kent veel obstakels. In het programma Maaltijd van morgen van Pakhuis de Zwijger gingen beleidsmakers, wetenschappers, horeca­onder­nemers en Noordzeevissers in gesprek over de verduurzaming van de visserij.
Nederland is een visland bij uitstek, maar de visserij staat onder druk. Vissers krijgen te maken met veranderingen in visgebieden, hoge brandstofprijzen, klimaatverandering, Brexit en strikte wet- en regelgeving. Verduurzaming kan helpen de toekomst van de visserij te verzekeren. Maar hoe werkt dat? En wat is ervoor nodig?

In de video “Boter bij de vis” spreken diverse betrokkenen over de uitdagingen voor verduurzaming van de visserij. In een klein uur bespreken zij wat duurzame visserij betekent, welke stappen vissers hiervoor kunnen zetten en welke rol de consumenten spelen in dit proces. Ben jij ook benieuwd naar de gesprekken? Kijk dan de aflevering “Boter bij de vis” terug.


Play


43:35
-57:05
Mute
ga naar
https://groenkennisnet.nl/nieuwsitem/boter-bij-de-vis-op-weg-naar-duurzame-visserij

Settings
Enter fullscreen

Play
Maaltijd van morgen #10: Boter bij de vis
Pakhuis de Zwijger



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL