Waar is het Klant belang centraal gebleven?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 10/04/2022 08:39
In het VEB blad van april 2022 - Een VEB lid.
Wij hebben uw betaalrekening helaas moeten "blokkeren, De reden hiervan is bekend bij Uw partner. De "blokkade wordt pas van de rekening gehaald indien Uw partner contact met ons opneemt. Heeft U nog vragen? Wij hlpen u graag. Met vriendelijke groet.

Ook hier is de "GEKTE". toegeslagen, maar er is TOTAAL geen wettelijke basis.

Zo worden rekeninghouders van Effectenkredietinstellingen om de tuin geleid.
Oorzaak de AFM werd ons verteld heeft de Effectenkredietinstellingen hiermee opgezadeld.
Dat heeft de advocate van de Geld Gids uitgezocht! De advocate mevr. Ellen Timmer stelt in de Geld Gids Oct./november 2021 het volgende: "wettelijk gezien bestaat de plicht tot heridentificatie niet"!

De Robeco Groep stelde tegen over XEA.nl, de AFM heeft de Groep opdracht gegeven, alle spaarrekening van de Roparco deze "plicht". tot heridentificatie op te leggen.

De AFM heeft ook trekjes van de heer Rutte opgenomen en liegt dus ook!
Zo worden rekeninghouders onder druk gezet, een van de vormen van". wij willen alles van U weten, 't onderdeel van de "Great Reset"!

Een mogelijk oplossing( jawel), Effectenkredietinstellingen en notarissen, krijgen van de Overheid, via een maatregel van Bestuur, de toegang tot de Gemeentelijke basisregistratie.

Zonder dat de BURGERS 't weten, wordt achter de rug van hen, deze "heridentificatie" omzeild en gaat die gewoon door!

Zo ook met het parkeren in de Binnensteden, als U bezoek krijgt, moet U per DiGiD e/o mobiel bellen naar de Gemeente en het "kenteken van Uw bezoekers doorgeven aan de Gemeente en als Uw bezoek weer weg gaat, een afmelding doen.
U moet eerst geld bij de Gemeente op Uw rekening storten en dan schrijft de Gemeente het parkeer geld daar vanaf.
MAAR de Gemeente kan alles bijhouden wie en hoelang het bezoek bij U is, dit naar aanleiding van het "kenteken"! De Gemeente kan zo zien hoe vaak personen bij U op zoek komen en als er iets de Gemeente niet bevalt van/over UW zoekers, dan kunnen vanuit dien hoofde acties worden ondernomen.

Democratie en schending privacy wordt gewoon genegerd.


Waar zijn UW rechten nog!?



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL