Rapport Dijsselbloem over Covid 19 in Nederland.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 16/02/2022 12:56
Van Dissel ondermijnde vertrouwen met twijfel mondkapjes, oordeelt OVV.

RIVM-baas Jaap van Dissel heeft het vertrouwen van de bevolking in de overheid 'ondermijnd' door openlijk te twijfelen aan mondkapjes, concludeert de OVV. Verder in dit liveblog: op de Cookeilanden is corona vastgesteld. Dat is voor het eerst sinds de uitbraak van de pandemie. En de Tweede Kamer debatteert vandaag over de gisteren bekendgemaakte versoepelingen.

Hoofdpunten
Minister Kuipers blij met nieuwe fase: 'Alles gaat open, in grote stappen'
3 grote stappen, snel achter elkaar: alle versoepelingen op een rij
Ouders mogen school weer in bij halen en brengen van kinderen
Kabinet wil coronapas voor op de werkvloer 'in gereedschapskist houden'

OVV: Van Dissel ondermijnde vertrouwen met twijfel mondkapjes
RIVM-baas Jaap van Dissel heeft het vertrouwen van de bevolking in het coronabeleid van de overheid 'ondermijnd' door openlijk te twijfelen aan het nut van mondkapjes. Dat concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV).

Van Dissel is sinds de uitbraak van het coronavirus voorzitter van het Outbreak Management Team, dat het kabinet adviseert. Hij vond dat mondkapjes konden leiden voor schijnveiligheid, doordat mensen lakser zouden worden met andere voorzorgsmaatregelen.

Geen wetenschappelijke keuze
Toen het kabinet in 2020 het dragen van mondkapjes verplichtte, eerst in het openbaar vervoer en later in openbare ruimtes, noemde hij dat een politieke keuze en geen wetenschappelijke keuze. "Door deze uitspraken werd het beleid van de overheid ondermijnd door adviseurs van diezelfde overheid", aldus de OVV. Op een andere plek in het rapport zegt de OVV dat Van Dissel 'het publieke vertrouwen in het overheidsbeleid' ondermijnde.
ga voor meer naar
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5288577/corona-aanpak-kabinet-onderzoek-covid-19-versoepelingen-ernst

reactie XEA.nl
Waarom krijgen wij "geen antwoord van het Ministerie van Volksgezondheid"!
Onze vraag was, waarom moest Dokter Rob Elens stoppen met genezende pillen, die werkte in een "vroeg" stadium van de ziekte(welke ?)!
Op "straffe van boetes etc. etc.", moest hij stoppen met het "genezen van zieke patienten in zijn praktijk. Ook collega dokteren zouden die pillen kunnen maken. Tekort grondstoffen wads het excuus.
Er heeft een ander "motief achter gezeten, is onze inschatting! The Greatest Reset in de wereld van het WEF met zijn nieuwe wereld idealen. In de 2030 mogen burgers geen eigen bezittingen meer hebben, iedereen is dan gelukkig een een handjevol persoenen zal de wereld gaan besturen.

DAAROM mochten artsen zoals dokter Rob Elens niet met genezende pillen aan de gang gaan.
Als ouderen niet bezwijken door "Haloperidol", dan moet er iets anders als oorzaak komen. Want de wereld bevolking is te zwaar voor de huidige wereld, is onze inschatting.
Daarom herhalen wij dat van dokter Rob Elens steeds.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL