Bericht in zake de BAVA van Oranjewoud aan directie Oranjewoud en AFM.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 09/02/2022 18:22
Geachte Mevr. D. Hendriks en directie Oranjewoud en directie AFM 13 febr. 2022

We zijn nu circa 10 maanden verder (zie onderstaand bericht van 30 -4-21)en nog steeds geen cijfers 2020! Je kunt niet onbeperkt blijven uitstellen de jaarcijfers van 2020. Die behoren de aandeelhouders in de AVA goed te keuren.

Nu wel een BAVA, maar waarom geen rondvraag in deze BAVA?

Graag vernemen wij van Oranjewoud de stand van zaken, omtrent de cijfers 2020 en de AVA! 0ver 2020? Waarom is deze AVA niet gelijk tijdig met de BAVA?

Of speelt de Directie een spelletje met de aandeelhouders en de jaarcijfers 2020 en de AVA daarover maar weglaat!? Zoals Mevr. Mr M. Lok wel voor de aandelen Oranjewoud optreedt bij de Ondernemingskamer te Amsterdam van de G. Sanderink en "niet" voor de restant aandeelhouders die nu worden uitgerookt!? Mevr. Mr. M. Lok treedt toch op kosten van alle aandeelhouders van Oranjewoud op. Zij wilde niet optreden namens de rest aandeelhouders. Die moesten zelf maar een advocaat in de arm nemen. Vreemde zaak!

In het verleden was er geen R.v. C. en nu moeten de huidige Raad v. Commissarissen eerst weg en de nieuwe R.v.C verschuilt zich achter, daar weten wij niets van.

Dit is geen gebruikelijk BAVA in de "juiste volgorde" vinden wij.

Graag horen wij van u beiden t.w. directie Oranjewoud en directie AFM, in afwachting van uw berichten verblijven wij,

Hoogachtend

Redactie XEA.nl



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL