TIE Kinetix behaalt ISO 27017 en ISO 27018 certificeringen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 18/01/2022 10:36
Breukelen, Nederland – 18 januari 2022 om 8:00 uur CET – TIE Kinetix, een leider in 100% digitalisering van de toeleveringsketen, kondigt vandaag aan dat het bedrijf nu ISO 27017 en ISO 27018 gecertificeerd is. Naast de bestaande ISO 27001-certificering van het bedrijf, leggen de nieuwe certificeringen de lat voor informatiebeveiliging hoger, waardoor verbeterde informatiebeveiliging en privacy in de cloud worden gegarandeerd. Dit is een belangrijke prestatie voor TIE Kinetix in een tijd waarin aanvallen op de toeleveringsketen toenemen en verbeterde beveiliging een top IT-initiatief is.

Naar schatting vinden 80% van de cyberaanvallen wereldwijd plaats via toeleveringsketens (NIST). Om deze en andere ongewenste gebeurtenissen te voorkomen, heeft TIE Kinetix, naast de hierboven genoemde nieuwe certificeringen, de ISO 27001-certificering behouden. Het bedrijf heeft zelfs het gebruik van e-mail in hun diensten afgeschaft vanwege de potentiële risico's voor hun klanten.

Door ISO 27017 en ISO 27018 gecertificeerd te worden, heeft TIE Kinetix weer een belangrijke stap gezet in het versterken van hun beveiligingsaanbod. "We willen onze klanten de zekerheid geven dat we er alles aan doen om hun gegevens te beschermen," zegt Juan Vicente Vidagany Espert, CTO van TIE Kinetix. "Onze nieuwe ISO-certificeringen bewijzen dat we extra maatregelen nemen om risico's te minimaliseren en te voldoen aan de beveiligingseisen van hedendaagse bedrijven."

Als onderdeel van de toewijding van het bedrijf aan beveiliging, zal TIE Kinetix jaarlijks ISO-audits blijven ondergaan om up-to-date certificeringen te behouden, evenals het aanpassen van bedrijfspraktijken in het beste belang van hun klanten.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL