Themaweek biokennis samengevat

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 23/01/2021 07:05
Van 18 tot en met 22 januari 2021 organiseerde BioNext de Biokennisweek, een online event dat in de plaats komt van de Biobeurs. Ondersteunend aan deze week besteedt Groen Kennisnet extra aandacht aan biologische landbouw in een themaweek Biokennis.

Tijdens de themaweek staat Groen Kennisnet in het teken van biologische landbouw. Elke dag verschijnt er een bericht over vakbladartikelen, onderzoek, onderwijs of lesmateriaal. Daarnaast bieden Groen Kennisnet, Bionext en CIV Groen Agro praktijkcluster gezamenlijk een ‘onderwijsprogramma’ binnen de Biokennisweek.

Zo is er tijdens de themaweek aandacht voor bedrijven die willen omschakelen naar biologische landbouw, ondernemers die mogelijkheden zijn, biologische voeding en lesmaterialen. Veel kennis over biologische landbouw is ontsloten in het dossier Biologische landbouw en de wiki Biologische bedrijfsvoering van Groen Kennisnet.

zie & lees eldrs meer op
https://www.groenkennisnet.nl/nl/groenkennisnet/show/Themaweek-biokennis-samengevat.htm



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL