CSM STEUNT BIETENTELERS FINANCIEEL

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 29/09/2006 18:08
CSM maakt bekend een bijdrage te zullen leveren in de
financiering van de toetreding van de bietentelers van CSM Suiker tot de Koninklijke Cosun coƶperatie. Deze bijdrage in de financiering moet worden gezien in het licht van de jarenlange relatie van CSM Suiker met haar telers en de belangrijke bijdrage van de telers aan de succesvolle ontwikkeling van CSM Suiker.
Bij de overgang van CSM Suiker naar Cosun, zullen de telers van CSM Suiker in de gelegenheid worden gesteld zich in te kopen bij Cosun. Met de Nederlandse Bietenfederatie is overeengekomen dat CSM van 20 december 2007 tot 1 juli 2016 een bedrag van EUR 13,5 miljoen renteloos zal lenen ter gedeeltelijke financiering van de toetreding van de telers tot Cosun.
Op 21 juli 2006 werd bekendgemaakt dat CSM principe-overeenstemming had bereikt met Cosun over de verkoop van CSM Suiker aan Cosun. De transactie is ter goedkeuring voorgelegd aan de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa). CSM verwacht de transactie voor eind 2006 te kunnen afronden.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL