CSM OPTIMALISEERT HAAR ORGANISATIES IN FRANKRIJK EN DUITSLAND

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 26/01/2006 17:06
CSM heeft het personeel, de vakbonden en ondernemingsraden van Délices de la Tour in Parijs en BakeMark Ingrédients France in Straatsburg geïnformeerd over de integratie van een aantal activiteiten van deze twee bakery supplies bedrijven. Dit zal leiden tot een betere bediening van de klanten in de diverse marktsegmenten. Op termijn zal de integratie leiden tot besparingen in het aantal ondersteunende activiteiten en derhalve personeelsaantallen.

Daarnaast is CSM in overleg getreden met de werknemersvertegenwoordiging van BakeMark Deutschland omtrent een verdere stroomlijning van de processen in de organisatie. CSM verwacht als gevolg hiervan in 2006 en 2007 circa 50 arbeidsplaatsen te kunnen schrappen, verdeeld over de gehele organisatie van BakeMark in Duitsland.

Deze maatregelen bij CSM Bakery Supplies Europe zijn in lijn met eerdere aankondigingen betreffende versterking van CSM’s marktposities en organisaties in het kader van het wereldwijde 3S-programma (a Strong company, a Sharp team, and a Solid performance). Dit programma heeft al tot een groot aantal herstructureringsmaatregelen geleid. Zo kondigde CSM vorige week een reorganisatie aan bij BakeMark UK in het Verenigd Koninkrijk.

CSM is een wereldwijd opererende producent en leverancier van bakkerijproducten en voedingsingrediënten. Bakkerij-ingrediënten en -producten, melkzuur, melkzuurderivaten en suiker zijn de belangrijkste productgroepen van CSM. Met deze activiteiten heeft CSM een jaaromzet van EUR 2,8 miljard en een personeelsbestand van circa 8.900 medewerkers. CSM is actief in Europa, de VS, Canada, Brazilië en Azië. Meer info: www.csm.nl

CSM Bakery Supplies Europe concentreert zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van een breed assortiment bakkerij-ingrediënten en -producten voor professionele bakkers en afbakkers. De Europese markt voor bakkerij-ingrediënten en business-to-business bakkerijproducten wordt geschat op EUR 8,5 miljard. Met een marktaandeel van 12% wordt CSM Bakery Supplies Europe gezien als marktleider in Europa, met nummer 1 posities in Duitsland, Italië, Engeland en Frankrijk.
Bron : CSM




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL