De Waarden van CSM

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 06/01/2001 00:00
CSM hecht er grote waarde aan dat alle CSM bedrijven en medewerkers bij hun bedrijfsgebonden activiteiten uitgaan van dezelfde kernwaarden.
Dit zijn de volgende vier kernwaarden:
  • Het streven naar voortdurende verbetering
  • Stakeholder gedreven zijn
  • Het bevorderen van ondernemerschap
  • Openheid

De belangrijkste ontwikkelingen in boekjaar 1999-2000
De nettowinst nam toe met 19,6% tot euro 150,1 miljoen en de winst per aandeel met 18,2% tot euro 1,82. De netto-omzet steeg met 23,9% tot euro 2,7 miljard; het bedrijfsresultaat nam toe met 23% tot euro 229,8 miljoen.
Met ingang van het lopende boekjaar zal de bij acquisities betaalde goodwill worden geactiveerd en over 20 jaar worden afgeschreven. CSM is overigens van mening dat de nettowinst voor afschrijving van goodwill een betere indicatie geeft van de performance van CSM dan de nettowinst na afschrijving van goodwill.
Voor het dividendbeleid zal uitsluitend rekening worden gehouden met de ontwikkeling van de nettowinst voor afschrijving van goodwill.
CSM heeft als doelstelling :een groei van de nettowinst met ten minste gemiddeld 10% per jaar. En als uitgangspunt: bijdrage aan duurzaamheid en bescherming milieu.

Bron: CSM jaarverslag 1999/2000



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL