Galapagos breidt samenwerking met Chiesi uit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 14/10/2010 07:54
Mechelen, België en Saffron Walden, VK; 14 oktober 2010 - Galapagos NV (Euronext: GLPG) kondigt aan dat haar service-divisie BioFocus de bestaande samenwerking met Chiesi Farmaceutici, een Italiaans farmaceutisch bedrijf, heeft uitgebreid. De totale waarde van deze samenwerking met Chiesi heeft hiermee een waarde van €2,5 miljoen bereikt.

BioFocus en Chiesi zijn in december 2009 gaan samenwerken, en hebben dit recentelijk voor één jaar verlengd. Binnen het contract levert BioFocus voor een therapeutisch programma van Chiesa medicinale chemie en biologie activiteiten, en mogelijk ADME diensten.

"BioFocus heeft een loyale klantenkring, en we zijn blij dat ook Chiesi heeft besloten de samenwerking te verlengen," aldus Onno van de Stolpe, CEO van Galapagos. "Met de expertise van BioFocus zijn we in staat om onze positie als vooraanstaande partner in medicijn-ontwikkeling te handhaven."

"Het medicinale chemie en biologie werk uitgevoerd door BioFocus heeft de progressie binnen ons therapeutisch programma's versneld. We zien uit naar het vervolg van de samenwerking, waarin we onze programma's richting klinische ontwikkeling gaan brengen", aldus Dr Paolo Chiesi, Hoofd R&D en Vice-President van Chiesi.

Over Chiesi Farmaceutici
Met meer dan 3.500 werknemers wereldwijd, produceert en distribueert Chiesi medicijnen in 65 landen; Chiesi is actief op 5 continenten en heeft 4 onderzoeks-centra en 3 productie-faciliteiten. De kerngebieden van Chiesi zijn medicijnen voor luchtweg-aandoeningen en hart-en vaatziekten, waarin het een zeer goede reputatie heeft. Meer info op www.chiesigroup.com


Toevoeging XEA.nl
Galapagos is klant bij Octoplus.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL