Wavin verruimt financieringsfaciliteit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 20/12/2011 08:29
Zwolle, 20 december 2011 - Wavin, marktleider in Europa op het gebied van kunststof leidingsystemen en -oplossingen, meldt vandaag dat overeenstemming is bereikt met haar kredietverlenende banken over een verlenging en aanpassing van de bestaande financieringsfaciliteit. De aangepaste gesyndiceerde lening bedraagt EUR 440 miljoen en heeft een looptijd tot april 2015.

De EUR 440 miljoen faciliteit bestaat uit een vast bestanddeel, volledig aflosbaar aan het einde van de looptijd ('Bullet Term Facility') van EUR 220 miljoen en een doorlopende kredietfaciliteit ('Revolving Credit Facility') van eveneens EUR 220 miljoen. De convenant niveaus zijn verruimd, terwijl de voorwaarden en marges gelijk blijven aan de bestaande faciliteit. De looptijd is met twee jaar verlengd tot april 2015. De nieuwe financieringsfaciliteit geeft Wavin voldoende financiƫle speelruimte en flexibiliteit om in te kunnen spelen op onzekere marktomstandigheden en biedt een solide basis voor de verdere ontwikkeling van het strategische programma 'Wavin 2015'.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL