TomTom App voor iPhone versie 1.9 nu beschikbaar en geoptimaliseerd voor iPad

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 21/10/2011 14:23
- Hogere resolutie en verbeterde gebruikersinterface voor de iPad zonder extra kosten
Amsterdam, 21 oktober 2011 – TomTom introduceert de TomTom App voor iPhone versie 1.9. Bestaande gebruikers van de TomTom App kunnen de nieuwe versie ook zonder extra kosten gebruiken op hun iPad.
TomTom heeft de app geoptimaliseerd voor de iPad door de applicatie in een hogere resolutie aan te bieden. Dit resulteert in een scherpere weergave en een verbeterde gebruikersinterface voor het grotere scherm van de Apple-tablet. De nieuwe versie werkt volledig samen met het nieuwe Apple-besturingssysteem iOS 5.

“Deze nieuwe versie – officieel 'TomTom App voor iPhone/iPad' – is een logische volgende stap voor ons”, zegt Corinne Vigreux, Managing Director Consumer bij TomTom. “Onze klanten vroegen naar specifieke iPad-functionaliteit en met deze versie komen we tegemoet aan die behoefte. De app is volledig geoptimaliseerd voor gebruik op de iPad en voor het grotere touchscreen.”

De TomTom App voor iPhone/iPad versie 1.9 is voorzien van de nieuwste kaartversie, een groot voordeel voor gebruikers van beide Apple-apparaten. De nieuwe kaart bevat updates van wegen en nauwkeurigere informatie over vaste flitspalen en nuttige plaatsen.

TomTom benut met deze nieuwe versie de extra schermruimte op de iPad. Het scherm kan zowel geavanceerde rijstrookaanwijzingen als navigatie tegelijk laten zien. Bestuurders kunnen ook overal in de app met één aanraking van het scherm terug naar de navigatiemogelijkheid. Ook hebben ze dan toegang tot andere opties.

Gebruikers kunnen als extra optie HD Traffic aanschaffen via een in-app aankoop. Bestaande TomTom HD Traffic- en Flitsers-abonnees wisselen zeer eenvoudig en zonder extra kosten het abonnement tussen hun iPhone en iPad. Hiermee zijn alle TomTom-navigatiefunctionaliteiten op de iPad te gebruiken.*

Beschikbaarheid en prijs
TomTom App voor iPhone/iPad 1.9 is nu beschikbaar vanaf €59,99 voor de versie met kaarten van de Benelux. Bestaande TomTom App-gebruikers downloaden de nieuwste versie gratis op hun iPad.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL