Samen erop uit met speciale TomTom ONE FOR YOU

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 18/02/2009 19:30
Eenmalige aanbieding:ontvang een BONGO cadeaubon bij aankoop van de speciale TomTom ONE FOR YOU promotie
Amsterdam, 18 februari 2009. TomTom, ’s werelds toonaangevende aanbieder van draagbare navigatieoplossingen, kondigt de beschikbaarheid van het ONE FOR YOU ‘promo pack’ aan. Het ONE FOR YOU Pack bevat een TomTom ONE EUROPE en een cadeaubon van BONGO. Het ONE FOR YOU Pack bevat een TomTom ONE EUROPE en een cadeaubon van BONGO waarmee u een cadeau op maat kan kiezen. Het speciale TomTom ONE FOR YOU (met Europese kaarten) Pack is te koop voor 179 Euro in winkels in Nederland en België. Deze actie is tijdelijk en loopt tot eind maart 2009 of zoveel korter als het product eerder is uitverkocht.
BONGO heeft vier verschillende cadeaubonnen waaruit gekozen kan worden. Voor een ontspannen dag voor twee is er het BONGO ‘Lazy Sunday’ pakket. U kunt kiezen uit een aanbod variërend van een boottocht in Rotterdam tot een fietstour door Amsterdam. Voor koppels die hun liefde ieder moment van de dag willen vieren, is er een ‘Ontbijt voor 2’ in diverse restaurants in Nederland en België. Als u houdt van een lekkere fles wijn kunt u kiezen voor de BONGO ‘Vino’ bon en meedoen aan een wijnproeverij gehouden door een echte wijnexpert. Of wat dacht u van de BONGO Wijn & Cocktails voor een bezoekje aan een gezellige wijnbar?.
Om een BONGO-bon te ontvangen vult u de voucher aan de binnenkant van de ONE FOR YOU verpakking in. Kies het gewenste thema en verzend de voucher samen met uw aankoopbon en barcode op de verpakking. Een boekje met alle verschillende BONGO-opties wordt u vervolgens toegestuurd. In het boekje zit een voucher die u ingevuld meeneemt naar de bestemming van uw keuze. De BONGO cadeaubon heeft een verkoopwaarde van 24,90 Euro.

Uiteraard zit er ook een TomTom ONE Europe 22 in de verpakking, die u direct vanuit de verpakking, eenvoudig en zonder stress naar uw bestemming brengt. De TomTom ONE beschikt over een omvangrijke ‘Help me’! menu, is klein en licht van gewicht en uitgerust met de innovatieve EasyPort® vouwbare raamhouder, zodat het apparaat gemakkelijk op te bergen en mee te nemen is in broekzak of tas. Het apparaat bevat een kaart met daarop 22 landen in Europa inclusief Nederland en België uiteraard.

Het complete ONE FOR YOU pakket heeft een adviesprijs van 179 EUR en is nu in de winkels verkrijgbaar. De BONGO-formulieren kunnen tot uiterlijk 31 maart ontvangen worden door TomTom.










Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL