USG People N.V. neemt de Utrechtse Juristen Groep over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 27/06/2006 08:02
USG People N.V. maakt bekend in gesprek te zijn met de Utrechtse Juristen Groep betreffende een volledige overname. De verwachting is gewettigd, dat de overname op korte termijn kan worden gerealiseerd.

De Utrechtse Juristen Groep (UJG) is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het op projectbasis plaatsen van juristen ten behoeve van juridische en daarmee gerelateerde organisatorische vraagstukken. De activiteiten van UJG omvatten het Legal Service Centrum, de outsourcingsafdeling binnen UJG, detachering (Interim), juridische training en opleiding en werving en selectie. Het Legal Service Centrum behandelt dossiers die vergelijkbaar zijn met het werk in de traditionele advocatuur. Daarnaast staat het organisaties bij in juridische aangelegenheden.

UJG is opgericht in 1993 en uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van flexibele inzet van juridische professionals. De onderneming is inmiddels landelijk actief vanuit één vestiging en heeft een brede klantenkring met belangrijke opdrachtgevers bij de centrale en decentrale overheid, evenals de financiële sector. Bij UJG zijn 210 mensen werkzaam, waarvan circa 175 juristen. Het bedrijf heeft over 2005 een omzet gerealiseerd van circa 15 miljoen euro.

De overname zal worden betaald in contanten en door USG People N.V. worden gefinancierd uit eigen middelen.

De strategie van UJG is gericht op verdere expansie, binnen en buiten Nederland. Deze strategie, waarbij de eigen marktpositionering behouden blijft, past perfect binnen USG People N.V. en is dan ook één van de redenen van UJG om te kiezen voor aansluiting bij USG People N.V.
De huidige directeur en medeoprichter van de onderneming, de heer B. Siemer, zal in 2006 nog als directeur aan de vennootschap verbonden blijven.

USG People N.V.
Executive Board

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ron Icke RA
Chief Executive Officer
+31 (0)36 529 95 05



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL