USG People kondigt acquisitie van Zwitserse uitzendorganisatie aan

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 29/03/2011 20:15
USG People maakt bekend dat zij onlangs 100% van de aandelen van de in het Zwitserse Lausanne gevestigde uitzendorganisatie Uniman SA heeft verworven. Uniman werd in augustus 2005 opgericht en is actief op het gebied van specialistisch uitzenden en werving van gekwalificeerd personeel voor de industriële en commerciële sectoren en de bouw. De eigenaren en het huidige management van Uniman zullen in dienst blijven bij USG People en belangrijke managementposities gaan vervullen in zowel Zwitserland als Italië.


Eric de Jong, COO van USG People: "Deze overname is een mooie toevoeging aan onze uitzendactiviteiten in Zwitserland en past binnen de strategie van USG People om te investeren in het specialistische 'high-end'-uitzenden. Het zorgt voor een nog bredere basis om onze activiteiten in het gebied rond Genève, de op een na grootste economische regio van Zwitserland, te kunnen uitbreiden. Uniman heeft een omzet van € 10 miljoen en een sterke operationele winstmarge. Het is derhalve een waardevolle aanwinst voor onze Zwitserse activiteiten."



De activiteiten van USG People in Zwitserland rapporteerden over 2010 een omzet van € 28 miljoen en omvatten momenteel elf vestigingen in vier van de vijf grootste steden in het land.



De acquisitie werd betaald in contanten en gefinancierd uit eigen middelen.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL