Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Versterking op logistiek vlak door partnership InsideSCM en Ctac

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 09/06/2017 14:44
insideSCM en Ctac gaan samenwerken op het gebied van logistiek. Met de samenwerking heeft Ctac een partner in de logistieke branche gevonden met sterke nichekennis van SAP EWM en SAP Transportation Management. De twee partijen slaan de handen ineen en gaan gebruikmaken van elkaars kennis, kunde en expertises.

Samenwerken in de keten
In de logistiek verandert er veel in business modellen, samenwerking, processen, maar vooral ook technologische ontwikkelingen. Veel organisaties hebben de eerste stappen richting de digitale transformatie al gezet. We zien dat individuele partijen winst kunnen boeken in hun logistieke processen. Om nog verder te gaan in optimalisatie van logistiek en transport is het van belang om samen te werken in de keten. Om onze klanten totaal te kunnen ontzorgen is Ctac constant op zoek naar de juiste oplossingen in combinatie met de ideale consultancy dienstverlening. De samenwerking met insideSCM draagt hieraan bij.

Versterking op logistiek vlak
De samenwerking met insideSCM is een versterking van het Ctac team. “Het partnership met insideSCM zorgt ervoor dat we klanten op het gebied van logistiek nog beter van dienst kunnen zijn. Hiermee kunnen wij onze groei ambities in de logistieke markt verwezenlijken. Nu nog in Nederland, maar in de toekomst ook in België”, aldus Hans Pluim, directeur Ctac Consulting. Ook managing director Rogier Post van insideSCM is enthousiast: “Ctac is een bekende naam, met vele trouwe klanten en veel kennis en ervaring in de logistieke branche. Samen kunnen we mooie projecten gaan opzetten”.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL