Ctac ontvangt Authorised Premier Partner-award van Winshuttle en Parenco kiest voor CTAc.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 01/06/2016 18:02
woensdag 1 juni 2016
• Nieuwe Winshuttle Studio v11-software biedt Ctac-klanten nog betere datamanagementoplossing
• Parenco gebruikt Studio v11-software van Ctac voor flexibiliteit, gebruikersgemak en bijdrage groeistrategie
Ctac is door Winshuttle, de Amerikaanse leverancier van datamanagementoplossingen, onderscheiden met de Authorised Premier Partner-award. De award bevestigt het succesvolle partnership tussen beide partijen en biedt erkenning voor Ctac als partner.

Mark Hallam, vicepresident van Winshuttle EMEA: “De Winshuttle Premier Partner-status is een erkenning van het hoge serviceniveau dat Ctac zijn Nederlandse Winshuttle-klanten biedt. Het laat daarnaast zien dat Ctac de juiste vaardigheden bezit om dit te behalen en erg betrokken is. In de afgelopen zes jaar implementeerde Ctac betere productiviteits- en datakwaliteitsoplossingen bij meer dan tachtig bedrijven die SAP draaien met behulp van Winshuttle."

“Al ruim zes jaar is Ctac onze enige partner in Nederland. Dankzij onze samenwerking zijn wij in staat om bedrijven te helpen eenvoudiger grip op hun data te krijgen, de effectiviteit te vergroten en de rapportering te vereenvoudigen. Met deze award willen wij uitdragen wat de samenwerking voor ons betekent en tegelijkertijd ons vertrouwen in de toekomst aantonen”, aldus Hallam.

Voor klanten van Ctac betekent de award een bevestiging dat zij Winshuttle kunnen blijven inzetten voor een positieve bijdrage aan hun strategie en ambities op het gebied van datamanagement. Al meer dan 75 klanten hebben gebruik gemaakt van de datamanagementoplossingen van Ctac.

Parenco kiest voor Ctac
Ook papierfabrikant Parenco sluit zich aan bij deze groep en koos onlangs voor Winshuttle van Ctac. Hans van Dam, CFO van Parenco: “Met de Studio v11-software van Ctac verwachten wij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze groeistrategie. Daarnaast waren de flexibiliteit en het gebruikersgemak voor ons doorslaggevende redenen om te kiezen voor deze datamanagementoplossing.”

Nieuw: Winshuttle Studio v11-software
Met de nieuwe Winshuttle Studio v11-software profiteren Winshuttle-klanten van Ctac van een nog snellere validatie en kunnen zij nog eenvoudiger transactiescripts creëren, gebaseerd op SAP transactieopnames of BAPI’s, zonder dat daar uitgebreide technische kennis voor nodig is. Winshuttle Studio is een Excel-gebaseerd product dat automatisch data vanuit SAP verzamelt, valideert en verplaatst.

###

Over Winshuttle
Met Winshuttle-software krijgen klanten controle over hun SAP ERP-data door het gebruik van lean-applicaties die het verzamelen, valideren en verplaatsen van data stroomlijnen. Winshuttle’s unieke lean data-oplossingen bouwen voort op de bestaande investeringen van klanten. Ze dragen ownership en onderhoud van data over aan de business, vergroten de IT-bandbreedte en maximaliseren de snelheid van SAP ERP-databeheer en procesautomatisering. Meer informatie over Winshuttle’s Lean Data Management-platform is te vinden op www.winshuttle.com.

Over Parenco
Parenco B.V. produceert momenteel 270.000 ton publicatiepapier per jaar op één papiermachine. De onafhankelijke fabriek heeft een ideale locatie: in het hart van de Europese drukindustrie. Parenco staat bekend om haar kwaliteitsproducten, betrouwbaarheid en flexibiliteit, en wordt gezien als een strategische partner voor marktleiders in de drukindustrie, print management companies en retailers.

Op het terrein van Parenco bevindt zich een tweede papiermachine die onder druk van de teruglopende vraag naar krantenpapier in 2010 werd stilgelegd. Deze machine wordt op dit moment omgebouwd naar een machine die verpakkingspapier zal produceren, een investering van circa 100 miljoen euro. Jaarlijks zal deze machine 385.000 ton papier produceren. In augustus 2016 zal de machine klaar zijn voor productie.

Over Ctac
Ctac helpt als innovatieve Total Solution Provider klanten bij het realiseren van hun ambities. Dat doen we door het ontwikkelen en implementeren van branchegerichte oplossingen die exact inspelen op de bedrijfsprocessen van klanten in uiteenlopende markten. Met een passie voor technologie en een scherp oog voor bedrijfsprocessen werken we dagelijks op het snijvlak van business en ICT. De branchegerichte totaaloplossingen voor onder meer retail, wholesale, manufacturing, real estate en professional services zijn samen met klanten ontwikkeld. We completeren onze branchegerichte composed solutions met een volwaardig pakket van diensten, variërend van business consultancy tot Cloud services en softwareontwikkeling tot diensten als mobility en in-memory computing. Daarbij kiezen we altijd voor een professionele benadering, een innovatieve invalshoek en transparant, persoonlijk contact.

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Bij het bedrijf werken per ultimo maart 2016 457 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in België en Frankrijk. Voor meer informatie: www.ctac.nl

en
Adaptief leren biedt maatwerk (en voorkomt tijdverspilling) lees meer op
http://www.ctac.nl/Nieuws/Ctac-Bloggers/Education/Adaptief-leren-biedt-maatwerk-(en-voorkomt-tijdver

reactie XEA.nl
Wij hadden vandaag een bijeenkomst over ICT en wat er staat te verwachten.
De bedrijfsvoering kan niet meer zonder ICT, alleen het management moet daar nog aan wennen. Die houden projecten te lang op door hun tekort kennis en te trage beslissingen daar over. Meer samenwerking in de top met projectbegeleiders zou zeer wenselijk zijn. Hierdoor zou tijd en kosten bespaard kunnen worden en als dat besef er is, dan komt toevoer naar projecten en resultaat sneller bij elkaar.
De ICT staat nog niet halfweg in de "bedrijfsvoering"!
Dat belooft wat voor de ICT bedrijven groot en klein, daarbij zullen de kleinere voer worden voor de grotere als zij iets speciaals hebben (lees voorop lopen met vernieuwde systemen en kennis).
Dit is onze korte samenvatting.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL