Ouderen zwaarder belasten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 06/07/2016 07:57
Top ambtenaren hebben zich in de media uitgelaten over ouderen. Die moeten zwaarder belast worden en zelfs hun AOW moet als werkende belast worden.
Had Rutte en zijn voorgangers het niet over Schrapen, wat stellen deze Top Ambtenaren voor.
Die hebben in het begin NIMMER AOW premie betaald, die moesten 'n pensioenrekening bij het ABP openen.

Deze ouderen, althans de meesten hebben 1 of zelfs twee oorlogen meegemaakt en weten wat armoede is. De huidige generatie weet dat NIET! Gelukkig.
Hebben mogen leren en er was geld voor en anders konden ze een lening aangaan (studie).
De oudere generatie mocht nauwelijks leren, er was geen geld voor, de opbouw van Nederland ging voor. Werkdagen van 10 uur of langer waren geen uitzondering.
Ondernemers en kleine zelfstandigen hadden het zwaar en als er een van de ouders wegviel, was het helemaal geen vetpot. Voorzieningen waren er niet of nauwelijks. Nu is het "Wir schaffen das", kom maar binnen en je kunt direct je hand ophouden van het geld dat bij ouderen vandaan moeten komen. Daar wijst 't wel op.
Die rijke ouderen hebben een werkzaam leven achter zich en die een eigen huis durfden te kopen, moest eigen geld hebben, zeker 40% van de koopprijs van het huis en dan moest je ook nog eens 5 maal je brutoloon verdienen om de kosten te kunnen betalen (lees rente-aflossing), want anders ging de koop niet door.
Die dus een eigen huis konden kopen hebben soms krom gelegen om die kosten te kunnen betalen, want het gezin en studie (er was nauwelijks geld voor en als er geld was voor studie mocht er maar 1 leren) moesten ook onderhouden worden.

MAAR zij hadden een strategie, "geen armoede meer en sparen voor later"! Het RIJK deed zelfs mee door de Jeugdspaarwet in te voeren en gaf daar bovenop een premie van 10% over het gespaarde bedrag.

Nu zeggen de Top ambtenaren, sparen moet niet meer, het geld moeten rollen.

Mijne Heren Top Ambtenaren, wij kunnen de lijst van een degelijk gezin, met wat dat allemaal vraagt, nog A4'tjes langer maken, U bent misschien van de generatie waar " alles kon en mocht".

Waarom heeft Nederland de grootste privé schulden van de gehele wereld!

Dat komt door de mentaliteit die U ten toon spreid, daarmee win je geen oorlog, maar verzuip je in de schulden.
Zoals Nederland nu doet.

Dat is het resultaat geworden van UW manier van denken en handelen (lees Regeringen, Jopie is het mooiste voorbeeld van potverteren) en nu moeten de OUDEREN geplukt worden, omdat zij een last durfden te nemen en de verantwoording daarvoor ook PRIVÉ te dragen.

Nu wordt veel de hand opgehouden, maar die moeten niet door de ouderen zwaarder te belasten, met dat geld gevuld worden.

De laatste REGERINGEN blonken uit in LIST & BEDROG.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL