TKH neemt Lapwing B.V. over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 02/10/2004 10:05
TKH maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt over de overname van de Nederlandse onderneming Lapwing B.V., gevestigd te Kolham. Lapwing is een technische handelsonderneming en levert componenten en oplossingen voor breedbandtoepassingen. Met 17 medewerkers genereert zij een jaarlijkse omzet van circa Eur 10 miljoen. Met deze overname realiseert TKH een uitbreiding in het segment Telecom Solutions.

De overname van Lapwing zal vanaf het vierde kwartaal 2004 een positieve bijdrage leveren aan de winst per aandeel van TKH. De overname zal uit de beschikbare middelen worden voldaan. De onderneming zal worden ondergebracht in de Intronics-groep, onderdeel van TKH.

Strategie

Lapwing is actief in de snel groeiende markt van breedbandtoepassingen. De onderneming heeft een belangrijke positie bij netwerkoperators voor "total supply chain"-oplossingen voor de levering van componenten voor breedbandtoepassingen zoals modems en connectivity producten, evenals draadloze en draadgebonden netwerken ten behoeve van home networking-oplossingen. Tevens biedt Lapwing ondersteuning op het gebied van webshops en helpdesks voor adviezen in het gebruik en het aansluiten van de producten.

De activiteiten van Lapwing sluiten goed aan bij de doelstelling van de TKH-groep om complete netwerkoplossingen aan te bieden voor de levering van breedbanddiensten ten behoeve van zowel de consumenten- als de zakelijke markt. De overname versterkt de reeds aanwezige positie van TKH in deze markt

Redactie XEA.nl,
Wij schreven al over de verbeteringen bij de kabelaars. Als belegger kan je wel willen wachten tot het herstel er is, maar Twentsche kabel was vorig jaar rond deze tijd haast de hjelft van z'n huidige waarde van EUR 27,75 . Ook Draka zal straks de rit naar boven weer opnemen is onze verwachting, die staat op ca. EUR 10 en daar zullen de vruchten van het samengaan met Alcatel (deel) straks ook geplukt gaan worden.
De Telecom sector zal straks meer kabel nodige hebben, want de telecom gaan weer uitbreiden/vernieuwen. Snellere kabelverbindingen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL