TenCate tekent samenwerkingsovereenkomst met Samil voor uitbreiding TenCate Defender(TM) M in Zuid-Koreaanse markt

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 17/10/2011 08:04
TenCate Protective Fabrics heeft een overeenkomst getekend met Samil Spinning Co Ltd in Seoul, Zuid-Korea, om TenCate Defender(TM) M partner te worden. De zakenpartners stellen zich ten doel de uitbreiding van het TenCate Defender(TM) M productportfolio in de Zuid-Koreaanse leger- en politiemarkt.

Als wereldwijd toonaangevende leverancier van beschermende weefsels is TenCate verheugd een samenwerking te zijn aangegaan met Samil Spinning. Samil levert momenteel non-FR weefsels aan het Zuid-Koreaanse leger, en er bestaat grote belangstelling om het aanbod uit te breiden met TenCate Defender(TM) M, vanwege de inherent vlamwerende (FR) eigenschappen en de wereldwijde reputatie als de FR-keuze voor militaire toepassingen.

Verticale integratie
Samil heeft state-of-the-art productiefaciliteiten voor het spinnen, verven en finishen en zal in bepaalde gevallen het weefsel in licentie volledig produceren in Zuid-Korea. TenCate Defender(TM) M is ideaal voor zowel het Koreaanse leger als civiele politiekorpsen. De inspanningen zullen zijn gericht op de productie, verkoop en marketing van TenCate Defender(TM) M in de Zuid-Koreaanse markt. Het TenCate Defender(TM) M weefsel dat is geproduceerd in Zuid-Korea zal aldaar worden verkocht en gebruikt en zal niet de Amerikaanse markt bereiken.

Samil Spinning is een gevestigde partner van Lenzing Fibers en is goed gepositioneerd om TenCate Defender(TM) M te maken met de Lenzing FR-vezel als belangrijkste component. De samenwerking is een waardevolle mogelijkheid voor groei in de Zuid-Koreaanse markt en zal zorgen voor de voortgaande kwaliteit en beschermende prestaties van TenCate Defender(TM) M.

Koninklijke Ten Cate nv

Almelo, maandag 17 oktober 2011




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL