TenCate ondertekent memorandum van samenwerking met Chinamex voor ontwikkeling Chinese markt voor beschermende weefsels

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 13/09/2011 08:54
TenCate heeft een memorandum van samenwerking ondertekend met Beijing Chinamex International Investment Co. Ltd. (Chinamex) in Beijing (China) voor de ontwikkeling van de Chinese markt voor beschermende weefsels. De partners hebben het oogmerk vlamvertragende (FR) stoffen te vermarkten voor defensie-toepassingen, de politie en hulpdiensten. Net als in vele andere opkomende markten voor high-performance materialen groeit hier de vraag naar persoonlijke veiligheid en bescherming op de werkplek en onder gevaarlijke omstandigheden. Om de persoonlijke veiligheid te vergroten, is het belangrijk nauw samen te werken met lokale overheden en een bijdrage te leveren aan het vaststellen van specificaties om verschillende vormen van dreiging het hoofd te bieden.

Als 's werelds toonaangevende leverancier van beschermende weefsels is TenCate blij met de ondersteuning van Chinamex op deze belangrijke markt. Op basis van de bewezen FR productportfolio - zoals TenCate Defender(TM) M en TenCate Tecasafe® Plus - heeft TenCate specifiek voor de Chinese markt een product ontwikkeld met de naam TenCate Fire Dragon(TM).

Wereldwijde aanpak Chinamex
Chinamex is officieel opgericht in 2000 met de steun van vice-premier Wu Yi en relevante overheidsorganisaties. Chinamex heeft als oogmerk het opzetten van samenwerking op economisch en handelsgebied tussen China en het buitenland. Het verbindt Chinese en buitenlandse ondernemingen om economische contacten te stimuleren en wereldwijde marktposities te vestigen.

In de afgelopen jaren is veel waardering gegroeid voor Chinamex, dat onder Chinese en buitenlandse overheden en bedrijven nu een breed vertrouwen geniet vanwege het commerciële vertrouwen en de indrukwekkende resultaten. Hierdoor zijn gaandeweg wereldwijd een degelijke zakelijke structuur en merkbekendheid opgebouwd. Het in Beijing gevestigde Chinamex heeft vertegenwoordigingen in het Midden-Oosten (Sjarjah, Verenigde Arabische Emiraten), Noord-Amerika (Atlanta, USA), Europa (Amsterdam), Zuid-Amerika (Mexico City, Mexico) en Zuidoost-Azië (Bangkok, Thailand).

Samenwerking met TenCate
Met Wall Street Uniforms International Ltd. (Wall Street) in Hong Kong als handelspartner zet TenCate een sterke taskforce van drie partijen op. TenCate en Wall Street ondersteunen Chinamex en diens aangewezen partners en lokale ondernemingen bij de ontwikkeling van de Chinese markt voor geavanceerde beschermende weefsels. Overeengekomen is dat TenCate de marketinginspanningen gaat ondersteunen en de expertise aandraagt die nodig is voor de opbouw van de markt. Met 35 jaar ervaring in de lokale markt, en veel uiteenlopende ordediensten en veiligheidsinstanties binnen de Hong Kong Special Administrative Region als klant, kan Wall Street de belangen van TenCate en Chinamex helpen uitbreiden.

Bij de ondertekening sprak Hao Feng, bestuursvoorzitter van Chinamex, zijn medewerking uit aan een vruchtbare samenwerking van beide ondernemingen om het niveau van veiligheid en zekerheid voor mensen die in een gevaarlijke omgeving werken op een hoger niveau te brengen en de markt bewuster te maken van de technologische mogelijkheden van geavanceerde materialen. Volgens Loek de Vries, bestuursvoorzitter en CEO van Koninklijke Ten Cate nv, is samenwerking met regionale overheden, bedrijven en eindgebruikers essentieel voor de marketingaanpak van TenCate.

tijd 09.07
De Midcap 460,68 +6,85 +1,51% Ten Cate op de samenwerking naar EUR 23,68 +72ct




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL