TenCate Grass breidt wereldwijde textureercapaciteit kunstgrasgarens uit

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 12/04/2011 08:06
TenCate Grass heeft haar textureercapaciteit in de Verenigde Staten en Europa aanzienlijk uitgebreid. Door het opstarten van de geavanceerde apparatuur wordt TenCate Grass in staat gesteld aan de grote vraag naar kunstgrasgarens voor sportvelden en landscaping te voldoen.

Met het textureerproces worden natuurlijke gekrulde vezels vervaardigd, die vooral worden toegepast in sportvelden met een bijzonder vlak en glad oppervlak (hockey, golf et cetera) en als 'wortelzone' voor een aantal landscapingproducten. Voor landscaping toepassingen levert het een natuurlijke uitstraling op.

Guido Vliegen, global group director TenCate Grass licht toe: 'Sinds de installatie van onze eerste textureerapparatuur ruim twee jaar geleden, heeft TenCate Grass de standaard gezet met haar hoge kwaliteit, die aanleiding was voor een snel groeiende vraag naar onze getextureerde kunstgrasgarens. Als gevolg daarvan heeft de vraag naar deze producten de capaciteit in 2010 overstegen. Met de nieuwe uitbreiding is TenCate Grass weer in staat te voldoen aan de vraag, en de Europese en Amerikaanse markten adequaat te bedienen'.

Omzetgroei van speciale vezels
Naast getextureerde vezels signaleert TenCate Grass ook groei in alle andere speciale kunstgrasproducten, zoals TenCate XP Blade(TM). TenCate Grass heeft begin dit jaar al haar capaciteit voor dergelijke producten uitgebreid. In 2010 bedroeg de autonome omzetgroei van de TenCate Grass-groep ruim 10%.

Value chain management
TenCate kunstgrascomponenten worden wereldwijd geleverd aan tal van prominente leveranciers en producenten van kunstgrassystemen. Samenwerking binnen de waardeketen leidt tot meer kwaliteitscontrole door alle betrokken partijen in het totstandkomingsproces, met als resultaat integrale kwaliteitsborging. Dit past volledig in de systeembenadering die TenCate voorstaat. TenCate Grass geeft daardoor een algehele impuls aan de verdere verbetering van de speeleigenschappen en duurzaamheid van kunstgrassystemen.

TenCate Grass
Dayton (Tennessee), Verenigde Staten, dinsdag 12 april 2011




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL