TenCate-dochter Xennia neemt softwareonderneming Cametrics over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 21/05/2010 08:48
TenCate-dochteronderneming Xennia Technology in Letchworth (Engeland) heeft vandaag bekendgemaakt de softwareonderneming Cametrics uit Cambridge (Engeland) te willen acquireren. Cametrics is gespecialiseerd in printsoftware ten behoeve van inkjettechnologie. Met de overname zal marktleider Xennia Technology volledige controle krijgen over printsoftware als kritisch bestanddeel van haar modulaire, industriële inkjetoplossingen, ondermeer voor textiele toepassingen.

Xennia Technology werkt al langer succesvol samen met Cametrics aan diverse soorten printsoftware voor inkjettoepassingen. Deze software is één van de belangrijke onderdelen in de modulaire inkjetoplossingen die Xennia op de markt brengt, zoals voor de textielindustrie, de markt voor productdecoratie, de verpakkingsindustrie en de markt voor medische toepassingen.

Financiële informatie aangaande deze voorgenomen overname zal niet worden verstrekt.








Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL