Persbericht dochter Magnus : Qurius ETX zorgt voor vernieuwde technische structuur JobTrack.nl

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 02/03/2006 16:40
2 maart 2006 - De ingrijpende vernieuwing van JobTrack.nl, de vacaturesite van uitgeversconcern Wegener, steunt op een herziening van de onderliggende technische structuur. Qurius ETX heeft dit als een fixed price project volgens afspraak opgeleverd, waarbij een deel van de beheerapplicatie middels nearshoring naar Bulgarije verplaatst is. Naast integratie van de relevante systemen van Wegener realiseerde Qurius ETX veranderingen zoals extra functionaliteit, betere schaalbaarheid en vindbaarheid van de website en een basis voor een flexibele lay-out. “Met meer dan 250.000 gebruikers, 50.000 zoekopdrachten per dag en 100.000 mailtjes per week, liggen voor JobTrack.nl de eisen op het gebied van performance en gebruiksvriendelijkheid extreem hoog. Om de benodigde stabiliteit te garanderen, is het onderliggende platform volledig vervangen”, aldus Michiel Bruins, projectleider bij Qurius ETX.

Ruim drie jaar geleden zette Wegener een nieuwe, multimediale koers in: content wordt online opgevoerd en vervolgens automatisch doorgeplaatst naar de verschillende Wegener-dagbladen. Achter deze strategie gaat een omvangrijk integratietraject schuil, waarvoor eveneens met Qurius ETX is samengewerkt. Centraal staat het op Microsoft BizTalk Server 2004 gebaseerde advertentiedistributiesysteem ADS, dat klanten, publicaties, opmaak- en advertentiesystemen met elkaar verbindt. Door de uitbreidbare structuur van ADS kunnen externe partners en andere online diensten van Wegener - zoals nu JobTrack.nl - snel en gemakkelijk worden aangesloten. Adverteerders voeren online hun vacatures op; als dit van toepassing is stuurt ADS deze content automatisch door naar de printmedia. Daarbij wordt een koppeling gemaakt met Loginservice, de applicatie die ervoor zorgt dat gebruikers zich slechts eenmaal hoeven te registreren om met hun login en wachtwoord alle online diensten en portals van Wegener te kunnen benutten.

Over JobTrack | Wegener Dagbladen
JobTrack | Wegener Dagbladen - onderdeel van uitgeversconcern Koninklijke Wegener NV - is de onder Wegener Multimedia vallende businessunit die verantwoordelijk is voor sales en marketing van print en online richting het arbeidsmarktsegment. JobTrack | Wegener Dagbladen koppelt de kracht van werven via het regionale dagblad aan de voordelen van online werving via JobTrack.nl. JobTrack.nl is met ca. 700.000 unieke bezoekers per maand de leidende vacaturesite voor de mbo en hbo doelgroep. De Wegener dagbladen zijn met wekelijks duizenden vacatures voor ruim 2,2 miljoen werkzoekenden hét platform voor arbeidsmarktcommunicatie in de regio.

Reactie van de redactie XEA.nl
De overnames van Magnus van 2005 zullen de omzet steeds meer in positieve zin beinvloeden. Morgen de cijfers en de toelichting en strategie zijn eigenlijk van meer betekenis, voor bedrijf en investeerders!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL