Fugro en Oranjewoud ondertekenen samenwerkingsovereenkomst WION

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 12/09/2009 14:04
Heerenveen en Leidschendam, 8 september 2009 - Fugro-Inpark B.V. uit Leidschendam en advies- en ingenieursbureau Oranjewoud B.V. gaan actief samenwerken in het kader van de WION. Fugro-Inpark gaat KLIC-software aanbieden aan leidingnetbeheerders die GBI-beheersoftware van Oranjewoud gebruiken. Daarnaast kan Fugro-Inpark complete WION-ontzorging aanbieden.

Fugro-Inpark B.V. is een vooraanstaande speler in Nederland op het gebied van geo-informatie, ondergrondse infrastructuur en geo-ICT. Fugro-Inpark ondersteunt klanten bij het hele proces van registratie van gegevens betreffende ondergrondse infrastructuur tot revisieverwerking en beheer. Ook verwerkt Fugro-Inpark zelf voor een aantal klanten de KLIC-meldingen en heeft zij uitgebreide kennis van het proces dat een melding doorloopt.

Advies- en ingenieursbureau Oranjewoud is actief op het gebied van ingenieurs- en adviesdiensten. De organisatie is leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het brede terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu en veiligheid, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen. GBI is het geïntegreerde beheerinformatiesysteem ter ondersteuning van het beheer van de openbare ruimte. Dit administratieve pakket wordt door 184 organisaties gebruikt. De ontwikkeling van GBI wordt aangestuurd door de onafhankelijke Gebruikersvereniging Oranjewoud (GVOW), waar 114 organisaties lid van zijn. De GVOW ondersteunt de samenwerking met Fugro-Inpark van harte.


reactie XEA.nl
Oranjewoud zit niet stil en timmert goed aan de weg.
Alleen de koers van het aandeel laat dat (nog) niet zien.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL