Stork Technical Services naar BAM?

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 29/10/2005 11:37
Tijdens ons bezoek aan Stork maakte de heer Vollebregt op een vraag over, welke onderdeel wordt er afgestoten in 2006, de volgende opmerking.
We weten dat nog niet, maar misschien, alle divisies maakte tijdens hun presentatie gebruik van een filmpje en dat deed de divisie Technical Services niet, is het wel de divisie die geen filmpje had.
BAM 's divisie installatietechnieken zoekt al verschillende jaren uitbreiding en dan zou het best eens kunnen dat die opmerking van de heer CEO Sjoerd Vollebregt "hout snijdt"!
Het duurt ook te lang met de berichtgeving over de overname van AM en misschien is BAM met de financiers om de tafel, om gelijk die divisie van Stork ook over te nemen.
Andere mogelijke kandidaten voor BAM zijn; Batenburg, of Imtech. De laatste maakt ook kansen, want die zoekt ook steeds zelf kandidaten om over te nemen.
Na de boete van de NMA installatiebedrijven zal daar ook onderling, andere gesprekken zijn gevoerd, dan de verdeling van de orders en boete.
Bij Imtech zien wij (red.XEA.nl) ook ogen op hen gericht en wij vinden dit aandeel op de huidige prijs niet te duur. Imtech brengt de nieuwste technieken in praktijk en verdiend daar ook goed geld mee.
Het dividend van Imtech zal ca. de EUR 1,10 uitkomen en de huidige koers van 26-27 geeft een goed rendement in een goed draaiend bedrijf.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL