Randstad wordt marktleider in de paramedische uitzendmarkt in België door overname Assist Interim

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 07/12/2004 10:33
De Randstad Groep maakt bekend dat het de Belgische uitzendorganisatie Assist Interim heeft overgenomen. Deze onderneming is gespecialiseerd in het uitzenden van paramedisch personeel met vestigingen in Brussel, Luik, Charleroi en Mechelen. Assist Interim is de regionale marktleider in dit segment in Brussel en Wallonië. Randstad België was al marktleider in de paramedische sector in Vlaanderen.

De acquisitie past goed in de strategie van de Randstad Groep om met zorgvuldig gekozen lokale overnames haar marktposities in bepaalde segmenten te versterken. De overname van Assist Interim completeert het dienstenpakket van Randstad voor de medische sector.

"We hebben Assist Interim gekocht vanwege hun solide reputatie in de gezondheidszorg. Randstad kan van hieruit autonoom verder groeien in de paramedische sector. De professionele en toegewijde werknemers van Assist Interim, gecombineerd met een solide klantenbestand, versterken Randstads positie in het medische segment," aldus Stef Witteveen, algemeen directeur van Randstad België." Met de toegevoegde capaciteit en ervaring kunnen we onze dienstverlening optimaliseren."

Assist Interim, opgericht in 1999, realiseerde in 2003 een omzet van € 10,3 miljoen en heeft een aanzienlijk groeipotentieel.

Deze overname versterkt Randstads leidende positie op de Belgische uitzendmarkt. Voor aanvullende informatie kunt u terecht op de website van Randstad België: www.randstad.be.

Bepaalde uitspraken in dit document betreffen prognoses aangaande de toekomstige financiële conditie en resultaten uit activiteiten van Randstad Holding en bepaalde plannen en doelstellingen. Uiteraard behelzen dergelijke prognoses risico’s en een mate van onzekerheid, aangezien zij gaan over gebeurtenissen in de toekomst en afhankelijk zijn van omstandigheden die dan van toepassing zullen zijn. Vele factoren kunnen ertoe bijdragen dat de werkelijke resultaten en ontwikkelingen zullen afwijken van de prognoses zoals beschreven in dit document. Dergelijke factoren kunnen onder andere zijn: algemene economische condities, schaarste op de arbeidsmarkt, verandering in de vraag naar (flexibel) personeel, veranderingen in arbeidsregelgeving, toekomstige koers- en rentewisselingen, toekomstige overnames, acquisities en desinvesteringen en de snelheid van technologische ontwikkelingen. De prognoses zijn dan ook uitsluitend geldig op de datum waarop dit document is opgesteld.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL