Randstad neemt Zweedse uitzendorganisatie Arvako over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 30/09/2004 07:56
Randstad Groep maakt bekend dat het 100% van de aandelen heeft overgenomen van de Zweedse uitzendorganisatie Arvako AB. Arvako is in Zweden één van de pioniers op het gebied van uitzenden en ook één van de grootste particuliere uitzendorganisaties in Zweden. Consolidatie vindt plaats per 29 september 2004.

Arvako is opgericht in 1988 en is actief in Goteborg, Malmö en Stockholm. Arvako bedient met name het industriële en logistieke segment. Met 20 eigen medewerkers heeft Arvako ruim 300 flexwerkers aan het werk. De omzet bedroeg in 2003 ongeveer € 8,3 miljoen en verdere groei wordt verwacht.

De transactie past goed in de strategie van Randstad Groep om met lokale overnames sneller een bepaalde marktpositie te bereiken in nieuwe markten. Randstad kan de vraag van internationale klanten naar flexwerkers in de Scandinavische markt beter bedienen nu er zowel kantoren in Denemarken als in Zweden zijn.

Randstad is in het kader van deze transactie financieel geadviseerd door Danske Bank Corporate Finance.

Bepaalde uitspraken in dit document betreffen prognoses aangaande de toekomstige financiële conditie en resultaten uit activiteiten van Randstad Holding en bepaalde plannen en doelstellingen. Uiteraard behelzen dergelijke prognoses risico’s en een mate van onzekerheid, aangezien zij gaan over gebeurtenissen in de toekomst en afhankelijk zijn van omstandigheden die dan van toepassing zullen zijn. Vele factoren kunnen ertoe bijdragen dat de werkelijke resultaten en ontwikkelingen zullen afwijken van de prognoses zoals beschreven in dit document. Dergelijke factoren kunnen onder andere zijn: algemene economische condities, schaarste op de arbeidsmarkt, verandering in de vraag naar (flexibel) personeel, veranderingen in arbeidsregelgeving, toekomstige koers- en rentewisselingen, toekomstige overnames, acquisities en desinvesteringen en de snelheid van technologische ontwikkelingen. De prognoses zijn dan ook uitsluitend geldig op de datum waarop dit document is opgesteld



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL