Océ introduceert nieuwe range X/Y-snijmachines van Fotoba

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 22/06/2006 11:47
Océ Display Graphics Systems introduceert in Nederland en België een nieuwe range snijmachines van Fotoba. Dit in aanvulling op het huidige finishing assortiment van laminaten, laminatoren, snijmachines, display systemen en accessoires.

Bij het printen van grotere oplagen zien we dat de bottleneck verschuift van het printen naar het afwerken van de prints. Het snijden van prints is vaak een tijdrovende en kostbare klus. Fotoba is een bedrijf dat uniek is in het maken van robuuste, betrouwbare X/Y-snijmachines. Met het automatisch snijden middels de Fotoba snijmachines kan veel tijd bespaard worden in het maken van de gewenste applicatie. De Fotoba snijmachines kunnen perfect gebruikt worden in combinatie met grootformaat inkjet printers zoals de Seiko IP4500, Océ CS6060 en CS6100 en HP DesignJet 9000.
Er zijn verschillende types Fotoba snijmachines, genaamd Fotoba Digitrim en Fotoba Rollcut. Deze X/Y-snijmachines zijn bedoeld voor het automatisch uitsnijden van grote oplagen prints, zoals posters.
Dit kan of door het instellen van het snijden van een vaste snijafstand of met behulp van snijtekens, die automatisch gegenereerd kunnen worden met Onyx Postershop. Zo kan de Fotoba Rollcut WR prints in één doorgang (zowel in de lengte als in de breedte) tot een mediadikte van 0,5mm schoonsnijden. Zijn grotere broer, de Fotoba Rollcut XL, kan dit zelfs tot een mediadikte van 0,8mm en een breedte van 3,30 meter.

De Digitrim is bedoeld vor het snijden van veel verschillende formaten, dit gaat in twee doorgangen met een automatisch corrigerend mes die zorgt dat de prints altijd recht afgesneden worden, ook dit weer aan de hand van voor gedefinieerde snijtekens.

Omdat klanten de Fotoba snijmachine graag willen proberen, biedt Océ ook voor het testen van de Fotoba Rollcut een passende oplossing.

Deze aanvulling past in de Océ strategie: "Partnership Included". Dit houdt in dat Océ naast een breed scala aan hardware en software oplossingen, ook klanten ondersteunt met applicatieadvies, training, consultancy, workflow inrichting en colour management advies. In al deze diensten en producten staat er één aspect centraal: de behoefte, business en de applicatie van de klant.

reactie XEA.nl,
zo weet Oce steeds weer nieuwe producten of vernieuwde versies in de markt te zetten. Alleen wordt het in de koers van het aandeel nog niet gewaardeerd.
Oce 's aandelen hebben met een dividend van EUR 0,58 een hoog rendement bij de huidige koers van EUR 11,22



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL